Try Medics

Vil du gerne på praktik i udlandet?

Befinder du dig inden for medicinverden og kunne du godt tænke dig at komme på praktik i udlandet? I så fald skal du læse med her. I denne artikel vil vi snakke mere om Try Medics og hvorfor du skal tage et nærmere kig på dem, hvis du gerne vil på praktikophold i udlandet. Læs med her hvis det har interesse for dig. Det vil kun tage et par minutter af din tid.  

Hvad er Try Medics?  

Hvad er Try Medics egentlig for noget? Try Medics er en organisation, hvorigennem du kan komme i praktik i udlandet, hvis du befinder dig inden for medicinverden. Det vil sige at alle sygeplejersker, lægestuderende og tandlægestuderende og lignende kan komme på praktik i udlandet gennem denne organisation. Det kan være utroligt givende at komme på praktikophold i udlandet, hvilket vi vil snakke nærmere om senere hen i denne artikel. Og det er derfor rigtig rart at man har en organisation som Try Medics man kan tage til, hvis man gerne vil udnytte denne mulighed. Der kan ofte være en hel del arbejde involveret med det at tage på praktikophold i udlandet. Der er masse papirarbejde der skal ordnes og man skal sørge for, at det også passer godt ind i ens uddannelse. Det skal trods alt være gavnende for ens videre uddannelse. Og med en organisation som Try Medics er man altså bedre rustet til at tage de administrative kampe, der måtte være i forbindelse med at komme på praktikophold i udlandet.  

Tag en snak med din uddannelsesinstitution  

Det er en god idé at kontakte Try Medics, hvis man gerne vil på praktikophold i udlandet som medicinstuderende. Men det er samtidig en god idé lige at tage en snak med din uddannelsesinstitution. Meget ofte har de forskellige uddannelsesinstitutioner en del aftaler med forskellige praktiksteder rundt omkring i udlandet. Måske du også kan komme på praktik i udlandet gennem din uddannelsesinstitution? Andre gange har din uddannelsesinstitution også en god aftale med en organisation som Try Medics. I så fald er det blot meget nemmere for dig, fordi der i forvejen er rigeligt med kommunikation blandt de forskellige organisationer der skal hjælpe dig med at komme på praktikophold i udlandet.  

Fordelene ved at tage på praktikophold i udlandet  

Når man tager på praktikophold i udlandet kan man få sig en helt unik oplevelse, som man aldrig rigtig vil få igen. Det er sjældent vi får lov til at arbejde i en helt fremmed kontekst, end den vi selv er vokset op i. Men gennem en organisation som Try Medics kan det altså lade sig gøre at få et praktikophold i udlandet. At tage på sådan et praktikophold kan både være meget givende på et følelsesmæssigt men også professionelt plan. Du får nogle helt andre oplevelser, som du aldrig ville have fået herhjemme. Men du får samtidig også at se, hvordan tingene fungerer i en helt anden kontekst. Og på den måde kan du bedre reflektere over den måde hvor meget tingene bliver gjort herhjemme.