paw patrol

Specielle senge hitter hos børn

Mange børn har ofte svært ved at sove om aftenen. Det er noget, der bliver kæmpet med i mange hjem. De små kan ikke falde til ro og kan ikke sove. Det er et meget udbredt problem blandt børn.

Noget andet, der er udbredt blandt børn, er tegnefilmsfigurer. Der er altid nogle bestemte figurer, der hitter. Det er de figurer, de kender fra fjernsynet og fra de tegnefilm, de ser. Ofte har de også legetøj med dem.

Det virker som to vidt forskellige ting, men de hænger godt sammen. Problemet med søvnen kan afhjælpes med figurernes popularitet.

Paw Patrol børnesenge

Nogle af de figurer, der hitter for tiden, er dyrene fra Paw Patrol. Mange mindre børn er vilde med dem og kender dem rigtig godt. De er en stor del af deres liv, og de er en tryg havn for dem.

Tryghed er vigtigt, når man skal sove. Så her kan en Paw Patrol børneseng være smart. Dit barn kan blive puttet i en seng, der giver ekstra tryghed, fordi den har Paw Patrol figurerne på sig. Det kan gøre det lettere at sove – og at sove i sin egen seng – når den er dekoreret med Chase og hans venner.

paw patrol

Paw Patrol

Tegnefilmserien Paw Patrol handler om en flok hundehvalpe, som er rigtige helte. De redder alle dem, der er i nød, og de er fornuftige og venlige. Kommer en af dem i knibe, står de andre klar til at hjælpe. De hjælper også alle andre, der får problemer.

Tegnefilmserien rammer lige i børnehjertet. Der er søde hundehvalpe med, og de opfører sig heltemodigt på et niveau, hvor børnene kan være med. Det er rart og betryggende at følge med i, at de får løst alle problemer, der kommer deres vej.

Giv dit barn gode vilkår for god søvn

Med en Paw Patrol seng hjælper du dit barn til at kunne sove. Du skaber en tryg ramme, som giver en tryg følelse. Er dit barn usikkert, så er heltevennerne lige i nærheden.

En seng med nogle bekendte figurer er også hyggeligere at sove i end en helt almindelig, kedelig seng. Den er mere tiltalende for et barn. De kendte, hyggelige figurer lokker mere end hvide sider og mangel på farve.

Hav en aftenrutine

I kombination med sengen med Paw Patrol kan en aftensrutine hjælpe dit barn til endelig at kunne sove godt.

Sengen danner de fysiske rammer, giver tryghed og gør det hele lidt mere hyggeligt. Barnet føler sig ikke helt så alene, fordi Paw Patrol vennerne er der.

Oven i de fysiske rammer kan det være en god idé med en fast aftenrutine. Den kan gøre barnet mentalt klar til at skulle i seng. I skal alligevel børste tænder og have nattøj på. Hvis I indfører et par ekstra trin og gør det hele på samme måde hver aften, så giver det også tryghed. Barnet ved, hvad der skal ske.

Med tiden bliver en vane, og aftenrutinen vil gøre barnet træt og klar til at sove i sin Paw Patrol seng.