Fitness

Bliv klogere på, hvad reformertræning er

Vil du gerne optimere din træning og resultaterne heraf, så er reformertræning en rigtig god løsning for dig, reformertræning tager udgangspunkt i de samme principper som pilates. en af fordelene ved denne form for træning er at den kun udføres på én maskine, enten liggende, stående eller siddende – den er derfor også meget skånsom for led, knæ og ryg. I denne artikel kan du læse mere om hvad reformertræning er og hvilke fordele du får ud af at begive dig ud i denne form for træning.

En sjov måde at træne på

Reformertræning er en sjov form for træning, hvor du bliver udfordret på din koordination, balance, styrke og udholdenhed, det er en form for træning der kan varieres meget og dermed køre du ikke død i kedelige og kontinuerlige træningsrutiner – ydermere får du en træningssession, hvor der er fokus på kropskontrol og kropsbevidsthed. Selve maskinen er udstyret med en vogn der bevæger sig frem og tilbage, fjedre, stropper og en fodbarre. Du får derfor en effektiv træning der er tilpasset dit niveau, da selve belastning kan justeres, den er en kombination af din kropsvægt og reformerens fjedre. Vil du vide mere om denne træningsform kan du med fordel gå ind på https://www.energii.dk, her kan du også finde det træningscenter der ligger nærmest dig, hvis du har mod på at udfordre dig selv, øge din styrke, smidighed, balance og alt det der hører med, kan du med fordel træne hos et træningscenter som energii, her får du trænede instruktører der sikkert guider dig igennem træningstimerne. Ydermere er denne form for træning, skånsom og dermed en træningsform som man kan deltage i uanset alder, det kan også være du lige har født, her kan du med fordel træne på deres hold og have baby med, har du ældre børn kan de deltage i træningen, såfremt de er fyldt 12 år.

Styrker psykisk og fysisk velvære

Når du benytter dig af en reformer, trænes alle dine muskelgrupper på en træningstime, du kan ydermere se frem til mange variationer af både tempoet, øvelserne og intensiteten. En reformer styrker alle dine muskelgrupper og det er derfor fordelagtigt at benytte dig af denne træningsform, hvis du har dårlige eller svage led eller hvis du tidligere har været opereret i hofter, knæ, skulder eller andet. Træningen i sig selv er skånsom, men på sigt vil du også skåne dine led, netop fordi når du opbygger din muskelstyrke, bliver dine led også bedre aflastet. Denne træning er ideel til at opbygge dit selvværd og velvære du vil derfor hurtigt opleve højere energiniveau, øget styrke, større selvværd og selvtillid, mere overskud og glæde i hverdagen – det er således ikke kun dit fysiske velvære men også dit psykiske velvære der bliver øget. Med reformertræning kan du se frem til fedtforbrænding og vægttab, samt vil du opleve en mere tonet og opstrammet krop og sidst men ikke mindst kan du se frem til en bedre kropsholdning da træning med en reformer styrker din ryg – du kan dermed undgå spændinger i nakken og hovedpine.