rullebord

Hvad kan du bruge et rullebord til?

Et rullebord er et overraskende alsidigt møbel! Det er ikke kun begrænset til en slags ting, og derfor er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til anvendelses af rullebordet.

Det smarte lille bord på hjul er altså et fantastisk møbel – og samtidig rigtig nemt at flytte rundt i rummene i dit hjem, så dens formål kan skifte alt afhængig af, hvad du har behov for. Det er smart, ikke? Hvis du gerne vil have nogle gode råd til, hvad du kan bruge et rullebord til, skal du læse med videre her.

Gør det til en hjemmebar

Rulleborde fungerer godt som en lille hjemmebar. Sæt alle de basale – eller din yndlings – spiritus på toppen sammen med en isspand, glasbrikker, en shaker og et glas til at holde skeer eller røre pinde. Sæt et par drinksglas og vinglas på det nederste niveau. Nu kan happy hour opstå, når som helst du vil have det og er altid klar, når du får besøg af en uventet gæst.

En køkkenø

Har du et lille køkken? Især folk der bor i lejlighed, finder ud af, at et rullebord er en vidunderlig erstatning for køkkenøen, hvilket giver ekstra overflade plads til enten madlavning eller opbevaring. Så hvis pladsen er trang i køkkenet, er et rullebord altså en genial løsning!

rullebord

Nyd friske blomster

Idéen om at have nye flotte og friske blomster ugentligt er dejligt, det praktiske er dog mindre dejligt. Det er svært for familier at finde et rum, hvor en vase med friske blomster kan være relativt uforstyrret – de fleste af de rum, hvor den vil hvile, bruges regelmæssigt, hvilket gør det mere til noget upraktisk. Dit rullebord er dog en perfekt løsning til dette, og når den er gemt i et hjørne eller langs en mur, er den ikke i vejen.

Kreativitet til børn

Uanset hvor hårdt du prøver, returneres børnenes kreative ting sjældent til deres tiltænkte placering. Hvorfor? Fordi børn tegner på sofabordet, spisebordet, køkkenbordet, på en bog, på gulvet og så videre. Køb nogle flotte opbevaringsbeholdere, og gør dit rullebord til en transportabel kreativ håndværksvogn til dine børn, som de kan køre hen til, hvor den er nyttig, og kør derefter tilbage igen – hvilket gør det lettere for diverse ting altid at stå på sin rette plads.

Dit kreative hjørne

Elsker du at lave en scrapbog, brodere eller sy? Gem ikke projekterne væk i et skab. Brug i stedet den samme idé som børnenes kreative håndværksvogn. Organiser dine håndværksmaterialer i ryddelige, flotte opbevaringsbeholdere, så du nemt kan arbejde på dine projekter oftere.

Brug det som et sofabord

Hvis højden fungerer med sofaen i din stue, kan vognen fungere som et sofabord med en lampe, nogle magasiner eller en fjernbetjening.

Få fat i masser af planter

Planter tilføjer farve og liv til dit hjem, og de rigtige planter forbedrer også dit indeklima. Dit rullebord kan fungere som et plantestativ, så du kan få masser af liv og friskhed i rummet! Det vil ikke være helt dårligt, vel?