bærepose til hverdagen

Gør livet lettere med bæreposer


En bærepose kan være med til at gøre indkøbsturen meget nemmere og mere praktisk. Når man har fået alle sine ting læsset op på båndet, og det går op for én at man ikke kan bære det hele, bliver man ofte lidt småirriteret over at skulle købe en ny bærepose med. Og vi kender vist alle til det med, at vi gang på gang køber en ny bærepose, hvilket ikke er så praktisk både ift. pengepung, opbevaringsplads samt miljøet.

Køb bæreposen på forhånd og tag den med hjemmefra

At have et mindre lager af bæreposer derhjemme eller i bilen, er slet ikke så dum idé. Noget af det sværeste er faktisk at huske at få posen med hjemmefra, og det kan måske derfor hjælpe at gøre det til en vane, altid at have en eller flere poser til at lægge i bilen. På den måde er det let at gribe en bærepose, når man skal ind og handle ind, og man skal således ikke tænke på at købe en ny pose hver gang.

Brug bæreposen i dagligdagen

Det er muligt at bruge bæreposer i dagligdagen, om så turen går på arbejde, en tur i skoven eller en tur sydpå med hele familien. Den er let at have med, og kan således indeholde alle de nødvendige ting man behøver, og kan samtidig pakkes ned, således at den ikke fylder ret meget.

At gå med en bæredygtig bærepose kan også give følelsen af at man gør noget rigtigt – både for dig selv, men også for miljøet.

Mange butikker er for eksempel også begyndt at bruge papirsposerne i stedet for plastik, og selv nogle supermarkeder er begyndt at anvende papirsposerne. Papirsposerne er meget holdbare i forhold til det ”blot” er papir, der skal holde på alle de indkøbte varer.

Bæreposer til virksomheden

Der fås mange forskellige bæreposer, men med klimaet på dagsordenen anses de bæredygtige derfor som værende den bedste løsning. At vide om et produkt er bæredygtigt er egentlig simpelt nok. Man skal blot kigge efter de små mærkater der er på produktet eller dens indpakning. Et eksempel på dette kan være FSC-mærket der fortæller at produktet er produceret både miljørigtigt, men også ansvaret for skovbruget er også tænkt med. Dette er også noget mange kunder sætter pris på og det kan give dig muligheden som virksomhed, for at sende et godt statement ud og vise miljøbevidsthed. Bæreposer behøves jo ikke være de traditionelle i plastisk, det kan også være genbrugsplast eller i papir, således du på den måde også gør en indsats for miljøet.

bæreposer til virksomheder

At finde og bestille bæreposer er en overkommelig opgave. Se udvalget her, og find de perfekte bæreposer til din virksomhed eller hvis du har brug for et lager i andet henseende. Der findes et enormt udvalg, således du kan mixe og matche samt finde præcis de udgaver, der passer til din virksomhed og behov.