verdens kort

Find fede verdenskort online

Hvis du enten synes, at du har en væg, der er lidt tom, eller du ikke kan finde på noget at give i gave til et familiemedlem eller en ven, så frygt ej! Du kan nemlig få masser af fede verdens kort som plakater.

Verdenskort til barnet

Uanset om du skal købe et verdens kort til et barn eller en voksen, så er der noget at finde. Til barnet kan du nemlig købe en plakat med dyr på. Den er rigtig sød og med masser af farver. Der er forskellige dyr på i de forskellige verdensregioner, som passer til de dyr, der faktisk lever i de forskellige områder.

På den måde kan dit barn også lære noget om fauna. Så det er ikke kun en sød og flot plakat, men den er også lærerig.

verdens kort

Neutrale farver

Hvis du foretrækker at holde din indretning i neutrale farver, så kan du vælge en plakat, hvor alt vand er hvidt, og alle landene er sorte.

Derudover er de forskellige lande skrevet med hvid tekst. Så det er altså også et verdens kort, der er lidt anderledes, end det klassiske er. Men det kan være et oplagt valg, hvis man er til de hvide og sorte farver.

Du kan også få et andet verdenskort i sort-hvidt. Du kan nemlig vælge et, som er tredelt. Det gør det lidt mere specielt, så man lægger mærke til det, selv om det er i sort-hvide farver.

Verdenskort i fede farver og forskellige stile

Er du mere til den gammeldags stil? Så kan du købe et, der ser rigtig gammelt ud på den fede måde. Det ligner et, der kunne passe ind i et klasselokale i 80’erne, selv om det selvfølgelig ikke er så gammelt. Herpå ser du også navnene på de forskellige lande osv.

Du kan endda også få plakater, som er lavet i vandfarve. De fås i forskellige farver; blå, grøn, lyserød og sort. De er rigtig stilfulde. Til gengæld står der ikke navne på de forskellige lande på kortet. Men så kunne man eventuelt lave en leg, hvor man skal gætte, hvor de forskellige lande er. Eller I kunne sætte mærker for alle de steder, hvor I har været.

Hvis du vælger den flotte lyserøde farve, kunne den være helt perfekt til teenagepigens værelse. Du kunne også vælge en plakat i blå eller grøn til drengeværelset. Men alle farverne kan også sagtnes bruges inde i stuen, da de er rigtig flotte.

Du kan også købe et politisk verdens kort, som indeholder diverse informationer. Det er i flere flotte farver. Endelig kan du selvfølgelig også få et verdenskort i et helt klassisk udseende. Det har de farver, som du husker det fra klasseværelset, og der står navne på landene, byer og havene derpå.

Der er endnu flere forskellige slags af verdenskort som plakater at vælge imellem. Så det er bare med at tjekke dem ud. Og så kan det være, at du ender med at købe en masse i forskelligt design, så du både har til dig selv, din familie og dine venner.