mosaik fliser

Derfor skal du have mosaik fliser

Mangler dit hjem et eller andet ekstra? Ønsker du at dekorere dit hjem igennem dine vægge og dine gulve? Det kan sagtens lade sig gøre. Med mosaik fliser kan du gøre, hvad du har lyst til, i et design, som du selv har valgt. Lad din kreativitet komme frem. 

Hvordan bruges mosaik fliser? 

Det er faktisk ret simpelt. Mosaik fliser er små stykker af fliser, der til sammen skaber et flot og sammenhængende billeder. Der er rigtig mange forskellige muligheder inden for det. Det kan for eksempel være ensfarvede mosaik fliser, der er lagt, så de danner en elegant spiral, eller mangefarvede fliser, der danner et billede. Uanset hvad, kan du være sikker på, at du kan finde flotte mosaik fliser i din stil. 

Din stil 

Men hvad er din stil egentlig? Det er op til dig at finde ud af. Det hjælper, hvis du ved, hvordan fliserne skal lægges. Vil du have et motiv af noget? Skal det være i et mønster? Skal det være elegant eller sjovt? Måske skal det være kunstnerisk og abstrakt; måske skal det være helt tydeligt, hvad mosaikken forestiller. Det er op til dig, men det er første skridt på vejen til at vælge de rette mosaik fliser. 

Dine farvevalg 

Når du skal vælge motiv eller mønster, skal du også vælge farver. Hvis du for eksempel vil lave en skildpadde ud af mosaik, er den ikke så nem at se, hvis den er i samme farve som alle de andre fliser omkring den. Det kan være træls, hvis du gerne vil vise motivet frem, men det kan også være at du gerne vil have at den skal være diskret. Forskellige farver er også rigtig effektive, når det kommer til gentagende mønstrer eller de mere unikke og abstrakte motiver. 

Fliser indenfor 

Mosaik fliser er rigtig populære at bruge i badeværelser og køkkenener. I badeværelser kan mosaik fliser bruges som vægdekorationer, fordi de ikke bliver beskadiget af fugten på badeværelset, som malerier ville gøre. På samme måde kan de også bruges som pynt på gulvet, som erstatning for gulvtæpper eller lignende. Mosaik fliser er også med til at gøre dit køkken helt unikt, og vælger du blanke fliser, er de ofte nemme at gøre rent, hvis der sprøjter mad op på væggen. 

Fliser udenfor 

Mosaik kan også være super flot udenfor. Her er de ofte brugt som dekoration, fordi de kan holde til vejret og alle de elementer, som verden kan byde på. Mosaik fliserne kan bruges som et kunstnerisk centrum på terrassen, eller eventuelt som kanten til et bålområde. Kun fantasien sætter grænser, så det er bare om at komme i gang. 

Gør dit hjem specielt 

Mosaik fliser er unikke og flotte. Der findes ikke to mosaikker, der er lagt helt ens, så du kan være sikker på, at dit endelige resultat er helt særligt. Det gør dit hjem anderledes og flot, og det kan også have adskillige praktiske funktioner. Der er uendelige muligheder, når det kommer til design, både når det handler om mønster og farver. Gør dit hjem særligt og kunstnerisk med flotte mosaik fliser.