it sikkerhed

Få hjælp til at beskytte dit IT system


Det korte svar er ja. Medmindre du ejer en rigtig stor virksomhed kan det i dag ikke længere betale sig, selv at stå for IT drift og IT support.

IT drift og support er blevet uhyre kompleks. Det kræver i dag et helt team af specialister. Tidligere har det været meningsfuld for en lille eller mellemstor virksomhed selv at stå for IT driften. Men det var en anden tid.

Dengang havde hver virksomhed havde sin egen server og et begrænset antal klienter. Typisk var det en filserver og måske også en mailserver. De typiske IT drift opgaver var at serverne skulle holdes ved lige. Netværket fungerede med kabler, som indimellem gik i stykker.

Opdateringer skulle enten gøres manuelt eller automatiseres igennem scripts. Det samme med backups.

IT sikkerhed er blevet til datasikkerhed

IT sikkerheden drejede sig om at holde maskinerne virus frie. I dag er det ikke længere bekymringen, hvad der kunne ske med serveren og klienterne. Sikkerheden i dag drejer sig om persondata.

Vores personlige oplysninger er blevet en valuta. De handles, og der spekuleres i dem. Men hvor der er penge i spil er det aldrig langt til misbrug og kriminalitet. Vores data bliver ikke kun solgt og købt, men også stjålet og misbrugt.

Et af de seneste eksempler på organiseret datamisbrug er den siddende amerikanske præsident. Han kom til magten igennem et konsulentfirmas misbrug af persondata fra 87 millioner vælgere.

Ikke mindst pga. disse datamisbrugs skandaler har vi nu i EU en ny persondatabeskyttelseslov.

data sikkerhed
Woman scrolling on a laptop

Outsource dine bekymringer

Ved at outsource din virksomheds IT drift og IT support outsourcer du samtidigt alle de bekymringer og problemer der følger med. Alene at have styr på datasikkerheden er i dag en kæmpe mundfuld. Hvorfor ikke lade specialister tage sig af det?

www.zwable.com/da har over 10 års erfaring med IT drift og support. De har netop den slags team af specialister der kræves i dag. Aftalerne er fleksible og skræddersyede til din virksomheds behov. For så lidt som 25 kroner per person og arbejdsdag kan du overlade al IT support til dem.

Her er hvad du får ved at outsource IT drift og IT support

  • Ubegrænset IT-support – du får et hold af professionelle og erfarne IT teknikere der vil fungere som din interne IT afdeling og klare den daglige IT support.
  • Værn mod sikkerhedstrusler – Antivirus programmer er ikke længere nok. Sikkerhed kræver også konstant udvikling af brugernes adfærd.
  • Fjernadgang – få fat i dine data, uanset hvor du befinder dig, igennem sikre løsninger.
  • Online helpdesk – ubegrænset IT support når du har brug for det.
  • Dokumentation – ofte overset, dokumentation er vigtigere end nogensinde. Ikke mindst pga. den nye persondatasikkerhedslov
  • Ugentlig rapportering – rapportering er ligesom dokumentation vigtig for at bevare et overblik. Du får også løbende statusmøder.
  • Indkøb af IT hardware – det kan være en tidskrævende opgave, som du med fordel også kan outsource.
  • Installation af nye computere – også en tidsrøver som du med fordel kan overlade til eksterne.
  • Fast kontaktperson og onsite hjælp – nogle problemer kan simpelthen ikke løses online.

Derudover kan du få en række tilvalg som 24/7 support, hjemmesupport, licensstyring, og meget mere.