Kvinde ryger e cigaretter

E-damperen der løser rygeproblemer

herretidende

At sige at den gamle filtersmøg er i gang med at gå bort, det er måske at tage munden for fuld. Dog ser man alligevel gentagende forsøg på at dræbe cigaretten og visse rygere føler sig også forfulgte af de stigende priser og de mange skilte med rygning forbudt på offentlige pladser. Flere billeder af de såkaldte skraldesamlere der kan fremvise billeder af skovle fyldt med skodder, har ikke gjort det nemmere at være ryger.

Man kan sige, at mens smøgen er på vej ud ad døren, så er den gået e-cigaretten i møde. E-cigaretten er dermed løsningen på mange rygeres problemer. Find et stort udvalg hos https://gosmoke.dk/.

Et produkt med mange løsninger

Hovedproblemet med den gamle cigaret har længe været det tilbageværende, miljøskadende skod samt at ikke-rygere udsættes for den gamle passive rygning. Ved at springe på den nye trend med e-smøger så går rygningen over og bliver til damp, og skønt batteriet og smagsflasken skal skiftes i ny og næ, så efterlader det ikke den samme mængde affald.

Derudover er offentlige steder mere accepterende overfor den elektriske erstatning, såvel som den generelle befolkning virker til at være det, da dampningen ikke sætter sig i tøjet og har ligheder med den eksotiske vandpibe.

Og netop sammenligningen med vandpiben er ikke en helt skæv en at lave, fordi mens man som ikke-ryger kan passere et værtshus med et par enkelte rygere, så kan man mærke at det sætter sig i halsen med det samme, selv hvis det drejer sig om få sekunder, mens damperen og vandpiben blot giver en snært af den tilsatte aroma.

Ikke en tung post på budgettet

Når man handler online, så kan priserne godt se lidt voldsomme ud for tanken (maskinen) i sig selv; da den ofte koster et trecifret beløb; men kigger man på selve væskerne – altså det der giver smagen og aromaen fra dampningen – så kan man finde masser af smagsvarianter der koster langt under en billig pakke smøger.

Det man skal huske – særligt hvis man følger ideen om at mange rygere har svært ved at holde økonomien samlet grundet deres rygning – er at i modsætning til den normale filtersmøg, så er købet af tanken ment til at vare længere tid og de små smagsvæsker har også en god holdbarhed selv for en storryger.

Med hensyn til helbredet er der delte meninger om hvor sund e-smøgen er, men der virker til at være en bred enighed om at den om ikke andet er sundere end filtersmøgen, hvilket altså kun er en god ting i forlængelse af potentielle livsstilssygdomme og udgifterne til medicinen derefter.

Man kan forvente at det er på baggrund af alle disse løsninger at man begyndt at se e-cigaretten hyppigere i bybilledet, da det er en smart lille maskine der ikke er til gene for omgivelserne og som samtidig ikke sviner miljøet. Dets ry er mere nede på jorden og er blevet mere accepteret i takt med at det udbredes. Det er altså i sig selv et godt alternativ.