gin og tonic med citron

Find den perfekte gin

herretidende

Gin er populær i mange hjem. Det er for mange en fast invitar i ethvert hjem. Det er der mange grunde til. For udover dens gode smag, så viser den også noget elegance. Der findes forskellige mærker af gin, og ved hjælp af noget research, så kan man hurtig finde den perfekte. Få inspiration og tips her til, hvordan du finder den perfekte gin.

Lær at finde en gin der passer til dig

Gin er en smagsoplevelse, og ved køb af den helt rigtige gin vil dette kun bekræftes. Det er derfor en god ide at lære din gin at kende. Det kan gøres på forskellige måder, men det mest effektive er ved smagsprøver. Sæt en masse små glas op med hver deres gin. På den måde kan du lære hver enkel gin at kende, og finde ud af hvad den gør ved dig. Du vil med garanti få forskellige smagsoplevelser.

Der findes mange forskellige typer

Som så meget andet, så findes der også en masse forskellige smage af gin. Nogle gins har en smag af citrus og er lette, mens andre er mørke, tunge og fede i smagen. Der kan derfor være stor forskel på, hvilkne gin du vælger. Se et udvalget af gin hos jyskvin.dk, og få en forståelse af hver enkel variant.

gin drink

Historien om den berømte gin

For at få en bredere forståelse af gin, så skal man også forstå dens historie. Gin kan spores helt tilbage i middelalderen i Holland, hvor man begyndte at tilsætte enebær i den kraftige spiritus efter destilleringen. Det var en populær drink blev hurtigt spredt til england, hvor den blev taget godt imod. Gin blev hurtigt det fortrukne alkoholiske drikkelse i England, og salget var væsentlig højere end øl. Efter flere år med gin, begyndte man at producere gin i højere kvalitet. Siden dengang er gin kommet til hele verden, og blevet et fortrukne alkoholiske drink.

Lav den perfekte drink

Vi drømmer alle om at sidde på terassen i sommerhalvåret med en lækker drink i hånden. Gin er blandt de populære når det kommer til en lækker sommerdrink. Igennem årene er drinken gin og tonic blevet en meget populær drink, og det er er mange grunde til.

En perfekt smagsoplevelse

Når du begiver dig ud i at lave den perfekte gin og tonic, så er der nogle ting som man skal huske på. Udover at finde den perfekte gin til dig, så skal mna også finde en perfekt tonic. Det er nemlig denne kombination, som gør drinken unik. Tonic kan byde på mange forskellige smagsvarianter. Der kan være en frisk sommerlig smag af hyldeblomst, men det kan også være en smag af basilikum. Det er op til dig, hvad du foretrækker i din drink. Det gælder om at finde den helt perfekte kombination, hvor gin ikke bliver gemt i for meget tonic. Det ville være syndt, når gin har en dejlig fantastisk smag.