Derfor skal du bruge vådrumsmaling i badeværelset

herretidende

Står du og skal til at renovere badeværelse? Eller måske blot male? Så kan det være du skal vælge en god vådrumsmaling. Malingen er skabt til at male i badeværelset og når du alligevel skal i gang, kan du lige så godt gøre det ordentligt. Nedenfor kan du læse meget mere om vådrumsmalingens effekt, hvordan du også kan anvende det i andre rum, hvordan du får god pris på vådrumsmaling, vurdering af pris og kvalitet samt gode tips til om du skal male selv eller få hjælp fra professionelle. Find vådrumsmaling på www.maler-maling.dk


Vådrumsmaling og effekt  

Vådrumsmaling er designet til brug i fugtige rum som et badeværelse. Et badeværelse er jo ikke i sig selv fugtigt, men bliver det ofte når der bades. Ikke alene af vandet der sprøjter, men ligeledes af dampene der spreder sig i badeværelset under et varmt bad. Vådrumsmaling har en høj glans, hvilet gør den mere ”glat” at se om mærke på. Det gør det nemmere at tørre væggene og vandet vil prelle af. På den måde trænger fugten ikke ind i malingen og derved ikke videre ind i vægge og ødelægger konstruktioner. Vådrumsmaling er derfor et meget vigtigt element ved maling på badeværelse.  

Vådrumsmaling til andre rum  

Vådrumsmaling bliver primært anvendt i badeværelser som typisk er de mest fugtige rum i en bolig. Den kan dog også bruges i andre rum som fx en fugtig kælder eller i et køkken, hvor der indimellem kommer damp fra madlavning og hvor det er nærliggende at kunne tørre sine vægge af.  

Find vådrumsmaling til en god pris  

Maling i sig selv kan være dyrt, men der er måder hvorpå du kan finde gode priser og rabatter. Når du har fundet frem til det mærke og den kvalitet du ønsker, skal du søge online. Her kan du ofte finde lavere priser og et større udvalg. 

Vurdér pris op imod kvalitet  

Maling er ikke bare maling. Der er faktisk rigtig store forskelle i kvalitet. Derfor hænger pris og kvalitet her ofte rigtig godt sammen. Af samme grund må du aldrig bare gå med den billigste vådrumsmaling du kan finde. I stedet skal du finde det rette mærke og derefter søge efter den bedste pris på dette mærke. Du kan forhøre dig i malerbutikker eller farvehandler landet over. De vil typisk anbefale dig deres egne produkter, men her kan du også få vejledning om hvad du skal gå efter specifikt i forhold til dit projekt og din bolig.  

Gør det selv eller få hjælp fra fagfolk  


Når du skal påføre din vådrumsmaling, er der ikke noget i vejen for, at du selv kaster dig ud i projektet. Maling er den håndværksgruppe som flest mennesker ynder at lade udføre på egen hånd. Men pas nu på, for der er faldgruber. Hvis du ikke mener at kunne udføre det tilfredsstillende kan det godt betale sig at betale for hjælpen fra en professionel uddannet maler, der ved hvad han/hun laver. Fagfolk vil også kunne guide dig til de bedste produkter og måske endda kunne tilbyde fordelagtige priser.