hårprodukter

Disse er de vigtigste hårprodukter til mænd

Hårprodukter er vigtige for os alle sammen. Vi skal pleje vores hår og passe på det, og det kan vi gøre effektivt med nogle af de vigtigste produkter. Se med herunder for at se hvilke produkter, der er bedst for dit hår.

Hårolie

Hårolien har en større betydning for hårets sundhed, end mange tror. Der er desværre for mange mænd, der føler, at hårolie bare er en fedtet substans, som ikke kan gavne håret på andre måder end at give glans. Men det er meget fejlagtigt og ærgerligt, at mange mænd tror det. Vi håber ikke, at du har den samme holdning, og hvis du skulle have det, giver vi dig nu en god grund til at ændre din holdning. Hårolie har den fantastiske egenskab, at den giver dit hår mere sundhed. Mange mænd bruger hårvoks, og med tiden skader det hårets struktur og sundhed. Hvis man et par gange i ugen anvender hårolie, så modarbejder det de dårlige og skadelige effekter af hårvoks, og dermed forhindrer olien, at dit hår bliver slidt. Dette er vigtigt, da slitage, som ikke behandles, medfører at håret knækker. Dette er et gennemgående problem for mænd, som på daglig basis anvender hårvoks, især for dem, som ikke får det vasket ud af håret samme dag. Det stivner håret, og netop derfor er hårolien et af de vigtigste hårprodukter, da det blødgør håret. Find de bedste hårprodukter hos www.hair247.dk.

hårprodukter

Skælshampoo

Mange mænd anvender hårvoks, nogle hver dag, andre et par gange om ugen. Men uanset hvor mange gange man anvender hårvoks, så er det vigtigt, at du ved, at for hver gang du anvender hårvoks, skader du dit hår. Tidligere snakkede vi om, at håret bliver slidt og dermed knækker med tiden, men et andet problem, som hårvoks medfører, er, at hovedbunden udtørrer. Når hovedbunden udtørrer, så dannes der skæl og udslæt i hovedbunden. Dette døjer tusindvis af danskere med, og hvis du er en af dem, så anbefaler vi, at du har en skælshampoo på badeværelset. Skælshampoo kan enten hjælpe dig med at blive helt fri for skæl eller mindske det, men det kommer dog an på graden af skæl.

Saltvandsspray

Et hårprodukt som er stærkt undervurderet nu om dage, er saltvandsspray. Det har en helt særlig og unik egenskab, som mange desværre ikke kender til. Faktisk kan du ofte afløse hårvoksen med saltvandsspray, og årsagen til dette er, at denne spray kan give dit hår god fylde og tekstur, ofte på samme måde som en hårvoks kan. Saltvandssprayen gør et godt arbejde og helt uden af efterlade dit hår klistret eller fedtet. Ovenikøbet kan effekten ofte holde i op til 24 timer, alt afhængigt af miljøet omkring dig. Det anbefales, at du, hvis du til daglig anvender hårvoks for at style dit hår, op til tre gange i ugen afløser hårvoksen med saltvandssprayen. Det kan give dit hår en pause fra stivheden, samtidig med at du anvender et meget sundt produkt, som plejer dit hår, men som samtidig også styler det.

Balsam

Balsam er vigtig for dit hårs sundhed. Dette skyldes, at balsam tilfører dit hår fugt, glans og fylde. Det styrker også hovedbunden og plejer din hud. Du vil opleve, at balsam gør det nemmere for dig at style din frisure. Du vil bruge mindre tid på arbejdet foran spejlet, og du får væsentligt sundere hår.