lapdance

Hyr en stripper til arrangementet

I forbindelse med runde fødselsdage, polterabender eller andet kan vennerne godt finde på at hyre en stripper, fordi det er sjovt at se hovedpersonens reaktion på dette. En stripper vil som regel give et særligt sjov til hovedpersonen, og vil ofte slutte showet af med en lapdance. En lapdance er hvor stripperen sidder på skødet og giver hovedpersonen et stripshow. Mange mænd er især vilde med ideen om at hyre en stripper, da det er fantastisk at se en professionel lave et godt sjov for hovedpersonen.

Book stripperen her

Stripdanmark er et sted hvor du kan hyre en professionel stripper til at udføre en opgave for dig. Hvis du f.eks. skal planlægge en polterabend for din bedste ven, er det fantastisk at kunne give hovedpersonen sådan en oplevelse. Det er altid en god ide at kontakte Stripdanmark i god tid, så du er sikker på, at der er en stripper som har tid til at komme forbi til dit arrangement. Du skal have en ide om hvad stripperen skal optræde med. Under din booking skal du vælge/beskrive hvad stripperen skal fuldføre af opgave. For stripperen er det et stykke arbejde som skal fuldføres og derfor skal vedkommende vide hvad der skal forberedes. Dine ønsker er også vigtige i forhold til hvad den endelig pris bliver for at hyre en stripper.

lapdance

Er du vild med strip eller ej?

Det er meget individuelt hvordan den enkelte dansker har det med at være til stede, hvor der skal fuldføres et stripshow. Nogen syntes det er grænseoverskridende, imens andre syntes det er fedt. Det mest klassiske folk vælger ved bookingen er, at stripperen skal lave en lapdance. Det er frækt og stripperen er i tæt kontakt med personen, som skal være i centrum for showet. 

Lapdancen er populært

Det er meget forskelligt hvilken type pige som den enkelte booker gerne have. Hvis du f.eks. ved at personen, som skal tage imod lapdancen, godt kan lide lyshårede piger, så gælder det om at finde en, der kan passe på dette. På Stripdanmarks hjemmeside kan du se en oversigt over piger som er mulige at booke. Mange sætter stor pris på at kunne vælge en bestemt pige, da man her har mulighed for at vælge en, som man typemæssigt godt kan lide.

En oplevelse for livet

Et stripshow kan sætte gang i en rigtig god stemning. Hovedpersonen får en oplevelse for livet, da det ikke er så tit at man får et stripshow af en professionel. Det er ikke alle personer som er til sjov og spas som at booke en stripper. Derfor skal du som arrangør være sikker på, at personen vil sætte pris på at få en stripper på besøg.

Det økonomiske

Det er meget forskelligt hvad det koster at hyre en stripper, da det kommer an på hvad vedkommende skal optræde med. Det er en god ide at danne sig et overblik over det, så du kan se om der er råd i budgettet til at få det arrangeret. Hvis arrangementet skal holdes langt væk, vil der f.eks. automatisk komme mere oveni den samlede pris, da stripperen ikke selv skal betale for transporten derhen.