cykling

Derfor skal du anskaffe dig en Hövding cykelhjelm

herretidende

Man skal altid helst have en cykelhjelm på, når man cykler. Det er nemlig vigtigt at passe på sig selv, idet man som cyklist er mere udsat end for eksempel bilister, og der desværre altid findes en risiko for at blive udsat for en ulykke, når man befinder sig i trafikken. Mange mennesker bryder sig dog ikke om at have en cykelhjelm på hovedet, og derfor dropper de ofte hjelmen.

Der findes dog heldigvis den smarte Hövding cykelhjelm, som fungerer som en slags oppustelig cykelhjelm, der har en indbygget cykelairbag. En Hövding hjelm er det perfekte alternativ til dig, der helst ikke vil ødelægge frisuren, men samtidig heller ikke vil gå på kompromis med sikkerheden.

Fordelene ved en Hövding cykelhjelm

Den største fordel ved en Hövding cykelhjelm er, at den er otte gange mere sikker end en almindelig hjelm. Du kan finde informationer omkring Hövding cykelhjelme under https://ecykelhjelm.dk/hovding-usynlig-cykelhjelm-airbag.html og lade dig overbevise af hjelmens egenskaber. Hjelmen er formet som en krave, der placeres rundt om halsen, og den indeholder sensorer, der registrerer alle ens bevægelser.

Ved pludselige ryk eller voldsomme bevægelser udløser den indbyggede airbag i hjelmen sig på under 0,1 sekund. Airbaggen beskytter hele hovedpartiet, og hjelmen er på den måde meget mere effektiv end andre cykelhjelme. Selv om en Hövding cykelhjelm umiddelbart er dyrere end andre hjelme, er den en god investering, idet man simpelthen bare ikke må gå på kompromis med sin sikkerhed. Man kan desuden få sin Hövding hjelm forsikret, så man kan få omkostningerne for en ny airbag dækket, hvis den skulle blive udløst.

høvding

Sikkerhed i trafikken

Som sagt skal man ikke gå på kompromis med sin sikkerhed. Selvom man måske har klaret sig helt fint uden cykelhjelm i lang tid, er det ikke en garanti for, at det ikke kan gå galt lige om lidt. Risikoen er simpelthen for stor, og der findes ikke nogen som helst god grund til ikke at cykle med cykelhjelm. Det er dog alligevel fortsat mange, der gør netop det, selvom alt statistik viser, at det kan betale sig at cykle med hjelm.

Ofte er det argumenter uden hold i, der ligger bag beslutningen om at cykle uden hjelm. Måske det er bemærkninger, man har fået af sine klassekammerater i ottende klasse, der stadigvæk gør, at man ikke cykler med hjelm. Måske det er på grund af ens frisure. Det er trist, at der er kommet denne holdning i vores samfund, men den er ikke umulig at afmontere.

Hövding cykelhjelme er et rigtig godt alternativ for mennesker, der foretrækker ikke at have noget på toppen af deres hovede, men samtidig gerne vil beskytte dem selv for farer i trafikken. Både mænd og kvinder kan få stor glæde ud af en Hövding cykelhjelm og på den måde være med til at afstigmatisere brugen af cykelhjelme. Det burde være sejt at passe på sig selv. Man kan kun håbe, at holdningen i samfundet vil forandre sig stille og roligt, hvis nok mennesker gør brug af cykelhjelme.