unik sofabord

Style dit eller jeres hjem op med unikke sofaborde

Et hyggeligt hjem og gerne præget med personlighed er noget mange mennesker sætter pris på. Det må gerne matche familiens behov, men må også gerne udtrykke både femininitet og maskulinitet. Og her bidrager unikke sofaborde sig særligt godt.

Indret med sans for detaljen

Afhængigt om du er til firkantet eller runde borde, så kan små detaljer ved bordet være afgørende for, at det lige passer ind i dit eller jeres hjem. Dertil kan det være farven eller materialet, som skaber den sidste glød til stuen og herunder de resterende møbler. Men hvis møblerne dertil også er funktionelle, bidrager de gerne yderligere til en rar og afslappende atmosfære.

Funktionelle møbler

Unikke sofaborde er også et møbler, der kan bruges på flere måder. Det kan være en bordplade, der kan drejes ekstraordinært eller at der mulighed for opbevaring i møblet. Heraf bliver bordet brugbart til andre ting som etc. at have bøger eller blade liggende. Det kan også være en særskilt hylde til børnenes bøger, som man som forældre ynder at læse med dem inden deres sengetid.

Små unikke sofaborde

Er man ikke til de lidt større sofaborde kan de små være praktiske at have. Især hvis man heller ikke har den største stue. De er nemlig flytbare, hvilket kan være praktisk, hvis man også har en stor flyder af en sofa. Heraf kan hele familien hygge med mulighed for afsætning af glas m.m. i hver sin ende eller i midten af sofaen. Det gør, at det er nemmere at se en familiefilm sammen, uden at man rækker ind over hinanden for etc. at nå sit glas. Dertil har man også mulighed for at have lidt flere popkorn- og slikskåle i brug eller til deling.

Runde borde kontra firkantet borde

Firkantede borde kan fylde meget og kræver lidt mere plads end runde borde. Det kan være fint at pryde sit sofaarrangement med et firkantet bord, også hvis man har pladsen til det. De er oftest nemmere at sidde ved, hvis man også ynder til tider at spise foran tv’et. For der kan selvfølgelig være noget mere på bordet end et rundt bord. Runde bord kan derimod give lidt luft, hvis man dertil også har et noget større sofaarrangement. Så man må gå efter sin fornemmelse for, hvad man synes vil være flottest i sin stue. Hvis man også er en af dem, der går meget op i sin bolig og ligeledes indretning.

Unikke sofaborde er en investering

Investering i unikke møbler, gør oftest også at man har dem længere. Dertil er materialer som marmor, træ og stål robuste naturmaterialer, som virkelig bidrager til en sanselig og æstetisk indretning. Det er materialer, som dertil gør sig godt afhængigt af, om du er til farver eller en mere rolig indretning. Dertil står de godt til bløde stoffer, som oftest puder og gardiner kan være i. Det gør, at du kan skabe et unikt hjem, som ingen andre har. Hvilket jo er det spændende med at indrette sit hjem.