Køb Hay bord

Skandinavisk design i hjemmet er altid flot

Her i Skandinavien, men også mange andre steder, er vi vilde med den skandinaviske indretning samt alle de flotte skandinaviske designs. Der er ingen tvivl om, at Skandinavien har sin helt egen unikke stil, som folk over hele verden er blevet helt vilde med. Læs meget mere om skandinavisk indretning og design her.

Populære skandinaviske designs

Der findes rigtig mange produkter, som møbler, vaser og lamper med skandinavisk design. Blandt andet mærket Hay har en masse møbler, med de skandinaviske design. Der er selvfølgelig også IKEA, som jo er fra Sverige. Men det er ikke kun mærker fra Skandinavien, som laver skandinaviske designs. Det er nemlig blevet så populært overalt, at andre mærker også følger med.

Hay er dog et ret kendt mærke, som virkelig også er blevet populært for deres fine møbler i de skandinaviske designs. De har mange flotte borde, som virkelig kan få den skandinaviske stil til at skinne igennem Køb Hay bord nu, og få den skandinaviske stil i dit hjem.

Hay borde er blot en ting, der virkelig kan være med til at skabe den skandinaviske indretning i et hjem. Der er selvfølgelig masser af andre ting, som gør indretningen skandinavisk, udover bare borde, stole og så videre. Men det er en start.

Køb Hay bord

Hvad er skandinavisk indretning?

Vil du måske gerne inddrage det skandinaviske i din indretning, så skal du først rigtigt vide, hvad der er skandinavisk indretning. For at opsummere det ret kort, er designet og indretningen præget af enkelthed, minimalisme og funktion. Dette er specielt møblerne, som er præget af dette. Der skal ikke ske for meget, det skal være simpelt og bare være det møbel, som det nu engang er.

Når man generelt snakker om indretningen, så er der rigtig meget træ i det skandinaviske hjem. Det må gerne være lidt sommerhus agtigt, fordi det er bare hyggeligt. Derudover er læder også et ret populært materiale, som det skandinaviske hjem gør meget brug af.

Når det gælder farver, er det mest de afdæmpede og rolige farver der bruges. Det vil altså blandt andet sige brun, grå, beige, sort, hvid og selvfølgelig også andre farver, men afdæmpet så det ikke bliver for meget. Det skandinaviske hjem er nemlig ikke fyldt med farver.

I Skandinavien er vinteren lang, og det er også en ting, der har indflydelse på indretningen. Der er mørkt om vinteren, så der er brug for lys. Derfor indrettes hjemmet lyst, så der ikke bliver for mørkt. Generelt bliver det bare indrettet hyggeligt men funktionelt, samt simpelt og stille og roligt. Der er ikke noget, der springer i øjnene eller afviger fra alt andet.

Vil man gerne indrette efter den skandinaviske stil, er det derfor ret nemt. Man skal bare finde nogle simple møbler, der ikke har alle mulige underlige funktioner, der kan være forvirrende. Så skal der være masser af træ og gerne lidt læder også. Afdæmpede farver er vigtige, samt at det indrettes lyst og hyggeligt, til når den mørke vinter kommer.