https://flisebent.dk/badevaerelse-inspiration/

Sådan kan du dekorere dit badeværelse

Er du begyndt at blive lidt træt af dit nuværende badeværelses udseende? Falder den tidligere boligejers indretning ikke lige i din smag? Så er det nu du skal begynde at overveje at få omdekoreret dit badeværelse. Noget af det første man skal overveje, når badeværelset skal ændres, er hvorvidt det er en hel eller delvis renovering eller blot en makeover, hvor udseendet generelt bliver løftet lidt op. Det kan måske være at dit nuværende badeværelse har sorte vægge og sorte fliser, hvor du hellere vil lysne hele rummet lidt mere op med lysere farve, hvilket også skaber mere rum. Læs mere om dekorering af badeværelse her!

Skab mere lys og luft

Der kan være rigtig mange gode grunde til at dekorere ens badeværelse, hvad enten man lige er flyttet og mangler noget inspiration eller hvis man har boet i sin bolig i mange år og savner lidt forandring i sin hverdag. Det kan godt være at man pludselig har motivationen, men nogle gange kan det være svært at finde den rette inspiration, der sætter ens kreative side i gang. Det handler om at finde sin egen stil og smag ved hjælp af at blive inspireret af andre. Hvis der er pladsmangel i badeværelset, kan noget så simpelt som hylder gøre en ret stor forskel i rummets udseende. For at få et stort skud inspiration til dekorationen af dit badeværelse, kan du for eksempel se Flise Bents inspiration til badeværelser.

https://flisebent.dk/badevaerelse-inspiration/

Komplet renovering eller makeover

Når man overvejer at få omdekoreret sit badeværelse, er det først og fremmest vigtigt at få styr på om det blot handler om en relativ simpel makeover af rummet eller om det er decideret komplet renovering. Det ene koster en hel del mindre end det andet og vil også kræve mindre tid at få fuldført, hvilket helt klart er vigtige aspekter at have med sine overvejelser. Derudover er det afgørende at have et budget med lidt økonomisk råderum, så man ikke går fallit i drømmen for at få det perfekte badeværelse. Opgaven kan nemlig hurtigt vokse en over hovedet og her er det vigtigt at få sig selv trukket ned på jorden, selvom det altid er spændende at fingrene i sådan et projekt.

En investering i fremtiden

Ikke nok med at dekoration eller renovation leder til et helt nyt og friskt udseende badeværelse, det er også en investering i fremtiden, man kan gøre sig. Dette gælder især hvis man ejer lejligheden eller boligen, badeværelset befinder sig i; for hvis man en dag skulle gå hen og sælge boligen, vil prisen på boligen stige, idet der følger et nyrenoveret badeværelse med i købet. På denne måde vil du højst sandsynligt have tjent det beløb du brugte på at få renoveret badeværelset ind igen og du vil stå tilbage med flere penge end du have før, som du nu kan bruge på noget helt andet i livet. Hvis det blot er en lejelejlighed og du har dekoreret dit badeværelse med et par hylder, kan du – alt efter hvad din boligforening foreskriver – efterlade dem til næste lejer.