kvinde med kasket på

Lav din egen kasket med tryk: Slip for solens irriterende stråler

Er du træt af altid at skulle klemme din øjne sammen så meget, at de kommer til at gøre ondt, når du går udenfor? De fleste danskere elsker solen, især fordi det jo ikke altid er så ofte, at den titter frem bag skyerne her i Danmark. Dog kan det stadig godt være irriterende, når den er så skarp, at man er nødt til at klemme sine øjne sammen eller skygge for øjnene med hånden hele tiden. Heldigvis findes der et middel, du kan bruge, der kan skærme af for solen for dig, uden at du behøver at knibe øjnene sammen eller holde hånden op foran øjnene så længe, at du bliver helt træt i øjnene og får ondt i armen.

Alle de praktiske fordele ved en kasket

Det er ikke solbrillerne, der menes. Selvom solbrillerne også kan være et meget nyttigt middel for at give dine øjne ro fra det skarpe lys, så kan de alligevel ikke skærme helt af fra solens stråler, hvis du kigger op mod himlen. Det, du kan bruge for at skærme af fra solen, er en kasket! Med en kasket kan du både skærme af fra solens stråler, så de ikke generer dine øjne, og den beskytter også dit ansigt fra at blive solskoldet, fordi den forhindrer solens stråler i at ramme dit ansigt.

kvinde med brun kasket

Lav din egen kasket, så du ikke længere får ondt i øjnene eller i armen af at skygge for solen

Udover alle de praktiske fordele, så har du med en kasket den fordel, at du kan designe den helt, som du vil, hvis du har lyst til det! Lav din egen kasket via denne side, så du kan få en kasket hjem til dig, som der ikke er nogen andre, der har. Det lyder måske svært at skulle designe sin egen kasket, fordi man måske er tilbøjelig til at tro, at man selv skal sy den, tage mål og alt det andet, men det er faktisk såre simpelt!

Supernemt at designe den!

Du skal nemlig ikke stå for andet end at designe hvilke farver, der skal være på kasketten, og hvis du vil, kan du også få lavet dit eget tryk på kasketten. Der er 5 forskellige modeller af kasketter, du kan vælge imellem og 13 forskellige standardfarver. Prøv at forestille dig alle de kombinationer, du kan lave med de forskellige farver, modeller og måske dit eget logo! Du kan både få trykt dit logo på spændet og broderet det på, så som du kan høre, er der rigtig mange muligheder for designet! Hvis du har nogle spørgsmål til fagmændene, kan du bare skrive til dem, så du kan være sikker på alt det, du måske er i tvivl om, inden du går i gang.

Vink farvel til de generende solstråler!

Lav din egen kasket, for det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for alle de designs, du kan lave! Hvis du gerne vil have en helt unik kasket, som du kan være sikker på, at der ikke er nogen andre, der har, så bør du tage et kig på siden, så du kan specialdesigne din egen kasket! Så kan du godt vinke farvel til de irriterende solstråler, der skinner i øjnene og det solskoldede ansigt!