gel negle

Orden dine negle derhjemme med de rette negle produkter

herretidende

Hvis du går og overvejer at begynde at ordne dine negle derhjemme, så er de et par ting det er godt at have styr på først. Noget af det første man skal gøre e at finde ud af hvilke negle produkter det vil kræve for dig at komme i gang.
Der er mange steder, hvor man kan finde de negle produkter man skal bruge, nogle gange kan de være rart finde nogle af disse produkter på nettet, da man der i løbet af ingen tid har adgang til et kæmpe udvalg af diverse negle produkter, man kan for eksempel tage et kig på; https://nrkosmetik.dk/, og her blive klogere på hvilke negle produkter man skal anskaffe sig.

Start med de helt simple ting

I en neglesalon er der mange forskellige slags neglebehandlinger man kan vælge i mellem. Det kan være du måske har prøvet både at få støbt lange negle med gel eller acryl, det kan også være du har været vant til bare at få lagt gel polish. Disse forskellige slags behandlinger kræver hver især forskellige negle produkter. Når man vælger hvad man godt kunne tænke sig at prøve derhjemme, skal man nok overveje om der kan være en ide i at starte med noget helt simpelt, da man skal huske, at dem der laver behandlingerne i salonen er uddannet og har meget erfaring, derfor er det ikke alle ting, man bare lige kan give sig i kast med derhjemme.

Der er dog mange af de mere simplere ting de laver i en neglesalon, man godt kan prøve at gøre derhjemme selv. Et godt sted at starte kan være ved at lære hvordan man filer neglen og forbereder den til diverse behandlinger man derefter kan give dem. Til det skal man også bruge flere negle produkter end du sikkert har liggende i skuffen derhjemme, der findes nemlig mange forskellige slags file, nogle skal forme neglen andre kan bruges til at polere negle.

negle med mønstre

Udvid i takt med du bliver bedre

Efter du har fået styr på hvordan man former og filer neglen, og ved hvordan de mange forskellige file skal bruges, så kan du prøve at gå videre til noget lidt mere udfordrende. Her kan man forsøge sig med negle produkter egnet til gel polish. Det er ikke fordi selve det at lægge det på neglen adskiller sig meget fra neglelak, men der er dog andre forskelle. Nogle af de negle produkter ud skal bruge, har du sikkert set i salonen, men næppe prøvet selv. Det kræver nemlig en speciel lampe der kan hærde lakken. Derudover vil du komme til at skulle bruge dit nye kendskab til file, da det kræver en fil at fjerne gel polish.

Det der er vigtigst når du skal i gang med at ordne dine negle derhjemme, er at du er forsigtig, og tager et skridt ad gangen så du ikke giver dig i kast meget noget alt for svært som ender med at skade dine negle, fordi det bliver gjort forkert. Dernæst er det vigtigste at du anskaffer dig de rigtige negle produkter, ellers bliver det også svært at opnå et tilfredsstillende resultat.