Lej et sommerhus på Rømø og få en dejlig ferie


Rømø er en lille ø tæt på den sydvestlige kyst af Jylland. Rømø ligger cirka 10 kilometer fra Jyllands kyst ude i Vadehavet i Nordsøen. Derfor er der mange forskellige aktiviteter, du kan lave, når du besøger Rømø. Den flotte natur og spændende historie er det, som præger øen mest. Ved at benytte dig af sommerhusudlejning på Rømø, har du mulighed for at bo i anderledes omgivelser, end hvad du er vant til. Lej et sommerhus på Rømø og få en spændende og hyggelig ferie.

Sommerhuse til alle familier

Privat sommerhusudlejning på Rømø giver familier af alle størrelser mulighed for at finde et sommerhus i den perfekte størrelse. Dog er det også muligt at leje et sommerhus knap så stort til den mindre familie. Denne brede vifte af sommerhusudlejning på Rømø åbner op for en begivenhedsrig ferie, hele familien kan være med til.

Sommerhusene ligger fordelt rundt på hele øen, så det er op til dig at finde det sted, du bedst kunne tænke dig. Her er det en god ide at have faciliteterne, du kunne tænke at bruge, i mente. Dog kan man sagtens komme hurtigt rundt på øen.

Rømøs faciliteter

Når du gør brug af sommerhusudlejning på Rømø, har du adgang til mange forskellige faciliteter. Disse faciliteter kan bruges af hele familien. Ferie aktiviteter som ridning, tennis og golf er der rig mulighed for at udforske.

Derudover er havet selvfølgelig til rådighed. Hvis du tager på ferie til Rømø om sommeren, kan du finde lækre badestrande, hvor børn sagtens kan lege i vandet. Strandene er brede, og der er derfor også plads til andre strandaktiviteter såsom boldspil og sandslotsbygning. Hvis du er frisk i de lidt koldere måneder, så er standen stadig en mulig ferieaktivitet.

rismark

Oplev historien

Hvis du vælger at gå med sommerhusudlejning på Rømø i din ferie, bør du opleve øens historie. Seværdigheder såsom Kommandørgården er et spændende og flot sted at besøge. Kommandørgården på Rømø er fra 1746, og blev lavet under Rømøs storhedstid med hvalfangst.

Jurve Sand er et stort militærområde, som man ikke kan få afgang til. Dog er det muligt at se nogle af deres skydeøvelser fra en udkigsplatform, eller du kan gå en tur langs Jurve-dige.

Yderligere har du mulighed for at se bunkere fra Anden Verdenskrig, fra da Rømø var besat af tyskerne. Noget af historien er blevet bevaret fra krigen, og det er et spændende syn.

Oplev naturen

Da Rømø ligger i Vadehavet, har du mulighed for at opleve det unikke hav ved standende. Strandende har store tidevandsforskelle, hvilket gør at vandet ofte skubber sig frem og trækker sig tilbage. Ved Havsand Lå skaber tidevandet naturligt et svømmebassin. Her er vandet dejlig varm om sommeren, og vandet er heller ikke for dybt. Dette gør det til det optimale badested, især for folk med børn. Her er det nemmest at se tidevandsforskellen, hvilket er specielt syn.

Derudover kan du besøge Slagtebænken, som er formet af, at vandet har brudt gennem en klitrække.

Rømø har meget at byde på til hele familien.