Giv et vægur til manden, der har alt

Hvis du leder efter en gave til manden, der har alt, bør du helt klart overveje et vægur træ. Denne slags ure kan laves helt unikke, så de bliver en virkelig flot og speciel del af indretningen. Blandt andet kan du få lavet vægure, der er fremstillet af overfladen fra en kabeltromle. Det giver et helt særligt og råt udtryk, som uden tvivl vil gå rent ind hos gavemodtageren.

Vægur i dansk design og kvalitet

Vægurene, der er fremstillet af overfladen af en kabeltromle, er blevet produceret i Danmark. Derfor vil du også, at urene har et dansk design. Designet harmonerer derfor også så fint med indretningen i langt de fleste danske hjem.

Da vægurene er skabt i Danmark, har de også den velkendte danske kvalitet. Derfor vil væguret også holde i mange år fremadrettet.

Et helt unikt vægur

Som noget helt særligt er vægurene lavet i hånden. Derfor er der lagt meget tid og energi i hvert enkelte ur, hvilket giver uret den charme, som kun håndlavet ting kan have.

Derudover varierer træets struktur også fra ur til ur. Derfor kan du være helt sikker på, at der ikke findes to ens slags af denne type ur.

Et ur til ethvert rum

Urets helt særlige design gør, at det egner sig til alle slags rum. Du kan også få i uret i forskellige størrelse, så det altid harmonerer perfekt med der, hvor det skal hænge. Det kan blandt andet være et mindre ur i køkkenet eller et stort ur i stuen. Urets rå og eksklusive look vil uden tvivl passe godt ind i ethvert rum i boligen.

Gør gaven ekstra speciel

Hvis du gerne vil gøre gaven ekstra speciel, har du også mulighed for at kontakte firmaet bag uret. I så fald har du mulighed for at få enten skrift eller logo på uret. På den måde kan du gøre uret endnu mere unik og særligt, når du gerne vil give det i gave til manden, der har alt.

Et ur med et tidløst design

Urets helt unikke design gør det også tidløst. Det er den særlige kombination af både råhed og eksklusivitet, der giver uret et helt særligt udtryk, som du ikke ser andre steder.

Det betyder derfor også, at gavemodtageren ikke behøves at udskifte uret efter nogle år, da det uden tvivl vil harmonere med den øvrige indretning i boligen. Alt efter urets størrelse og placering kan gavemodtageren nemlig selv bestemme, hvor meget fokus uret skal have i indretningen.

Let at montere

Som en ekstra bonus er uret også let at hænge op. Alt hvad det kræver er en forholdsvis lang skrue. Uret har nemlig en rund ring i midten, hvilket gør det let at montere på enhver væg.

Gavemodtageren undgår altså også en lang og opslidende monteringsproces, når du vælger at give ham dette flotte ur til væggen. Derfor egner uret sig så godt som gave.