arbejde i udlandet sabbatår

Få en masse gode oplever med arbejde i udlandet i sabbatåret

Drømmer du også at komme ud at rejse i dit sabbatår? Så er du ikke alene. Hvert år tager en masse danske unge afsted på lange rejser rundt om jorden. Det er dog en dyr fornøjelse. Mange vælger her at arbejde hårdt i et år for derefter så at brænde alle pengene af på en rejse i tre måneder.  

Heldigvis er det muligt at kombinere både rejse og sabbatårets trang til at tjene en masse penge til fremtidige depositum, når man flytter hjemmefra for at studere.  

Hvorfor arbejde og rejse samtidig? 

Hvis man ikke bare er til tre måneders lang ferie, men gerne vil ud at opleve et fremmet lands kultur på helt tæt hold, så er det ideelt at arbejde i udlandet i sabbatåret. Man kan lave alt muligt, som ikke nødvendigvis kræver en uddannelse.  

Leder man efter erfaring til en kvote 2 ansøgning, kan man prøve https://trymedics.dk/. Hvis man ikke har karaktererne til at komme ind på sit drømmestudie, så er arbejde i udlandet i sabbatåret en rigtig god måde at gøre det på.  

På den måde er det muligt at tjene penge og samtidig se nogle af de lande, man ønsker. Det betyder også, at man ikke er afhængig af, at pengekassen lige pludselig løber tør. Det ville være ærgerligt at være nødt til at afbryde sin rejse, fordi man ikke havde råd.  

Overvej dit sabbatår inden du får det 

Når man går på sit sidste år på en ungdomsuddannelse, så er det måske en god idé at vide, hvad man skal bruge det næste lange stykke tid på. Det kommer naturligvis også an på, om man kommer ind på drømmestudiet i første hug, men mange uddannelser har i dag et så højt snit, at mange bliver nødsaget til at søge kvote 2.  

En måde at planlægge sit sabbatår vil være, hvis man ser på de kriterier man skal have opfyldt for en kvote 2 ansøgning. Et af kriterierne vil som regel være at arbejde i udlandet i sabbatåret. Det gør man for at sikre sig, at det kun er de mest dedikerede som søger studiet.  

Man kan også spørge sig selv om et job i det lokale supermarked vil være nok i et eller flere år. Men hvis det kun er for at komme ud at rejse, så er tiden måske spildt herhjemme.  

Få nogle nye forbindelser på tværs af landegrænser 

Hvis det i første omgang virker som en uoverskuelig tanke at skulle arbejde i udlandet i sabbatåret, så frygt ikke. Mange har stået og været bekymret for lige præcis samme situation. 

Det man får i udlandet, er til gengæld meget mere end bare erfaring til kvote 2 ansøgningen.  

Man kan få en masse gode venner og forbindelser, fordi arbejdet som regel kræver et godt sammenhold mellem de mennesker, som er ansat. Hvis man søger det samme studie, har man jo allerede en fællesinteresse fra start, så der er altid noget at gå ud fra.