festtelte udlejning

Sådan holder du en god fest i efteråret

herretidende

Efteråret er ofte lig med blæst og kulde, men sådan behøver det ikke at være, når du gerne vil holde en fest i denne årstid. Ofte har man en tendens til at trække sig indenfor under efterårets fester, men med de rigtige foranstaltninger kan efterårsfesten sagtens blive et hit, selvom vejret er ved at være lidt koldere. 

Lej et festtelt og hold på varmen 

Hvis du synes, det er lidt for koldt at være udendørs uden tag, er et telt en rigtig god mulighed. Selvom det kan være dyrt at investere i et udendørs festtelt, kan det i stedet være en rigtig god løsning at leje et festtelt i stedet. Du kan læse mere om festtelte udlejning på hjemmesiden her og finde det telt og det udstyr, som passer til din kommende fest.  

Et festtelt kan være godt til at indirekte at vise gæsterne, hvor de skal være henne under festlighederne, og det kan være et godt alternativ her i influenzasæsonen (og med Covid-19), hvor en eventuel smitte helst ikke skal ind i vores huse. I kan eventuelt også overveje at leje en toiletvogn, så gæsterne slet ikke skal ind i jeres hjem. Dertil dækker et festtelt jer fra vind og regn. Så behøver i ikke afslutte havefesten, selvom regnen for eksempel skulle komme.  

Hvis I skal være udendørs længe, kan en terrassevarmer også være en god ide at leje, da de giver noget direkte varme, som kan gøre festlighederne lidt lunere. Dertil kan tæpper være en god varmekilde og hyggefaktor, når timerne bliver lidt senere og luften lidt koldere. Så undgår du helt sikkert, at dine gæster fryser. 

Afhold sjove fysiske aktiviteter 

Det kan altid være sjovt at afholde nogle festlige aktiviteter under din efterårsfest. Hvis I sidder meget stille risikerer I også nemmere at begynde at fryse. Aktiviteterne kan for eksempel være et stafet, nogle små konkurrencer eller måske et slag kongespil.  

Husk dog at følge myndighedernes anbefalinger, hvis I vælger at holde fysiske aktiviteter, så i kan holde god afstand og få sprittet af undervejs. Sjove aktiviteter kan være gode til at sætte gang i den gode stemning til en fest, og I kommer helt sikkert ikke til at mærke efterårets kulde, mens i konkurrerer.  

Pynt flot op 

Hvis du vælger at leje et festtelt til din efterårsfest, har du samtidig også nu muligheden for at pynte ekstra meget op. Pynten skal nu nemlig ikke samtidig passe med alt dit andet interiør. Du kan nu gå helt amok i de flotte efterårsfarver og matche farverne i dit festtelt til din efterårshave. Det kan være i form at flotte grønlige, rødlige og orange nuancer til dit festbord, eller du kan hænge nogle lyskæder op langs kanten i festteltet for at skabe en magisk stemning. I disse tider med Covid-19 kan det også være en god ide at benytte sig af engangspynt- og service, hvilket blot giver dig en endnu større mulighed for at gøre din kommende efterårsfest så personlig og unik som muligt.