batteri til græsslåmaskine

Undgå ledninger når du er i haven – køb batterier til Dewalt værktøj


Det kan være svært at ordne haven, hvis man har en ledning med i det hele. Det gør for eksempel hækkeklipningen lidt mere vanskelig. Endvidere er der chance for at klippe ledningen over, hvis man ikke holder øje. Derved kan husstandens sikringer også slå relæet fra. Du kan undgå ledninger på dine have maskiner ved at anvende benzindrevet eller batteridrevet el værktøj. Det kunne for eksempel være ved at købe batterier til Dewalt værktøj.

Batteridrevet el værktøj

Der er kommet flere og flere batteridrevet el værktøj på markedet. Både din boremaskine, græsslåmaskine, hækkeklipper, sømpistol, rundsav, buskrydder og endnu flere end nævnte, kan i dag købes så de er batteridrevet.

Dette gør dine arbejdsopgaver nemmere, da du ikke har ledninger over det hele. Hvis du derimod er typen, der er begyndt at anvende batterier til dit værktøj, så er der mulighed for en god handel hos https://www.batteribyen.dk.

dewalt værktøj

Benzindrevet værktøj

Du kan også undgå ledninger, hvis dine haveredskaber er benzin drevet. Dog kan man ikke få hverken boremaskine eller rundsav til benzin. De redskaber der er benzin drevet er de grovere maskiner som hækkeklipper, buskrydder, plæneklipper og havetraktor. Så hvis du går mere op i bygge ting, eller små renoveringer bør du overveje el værktøj.

Små byggeprojekter

De fleste ved hvad og hvordan man anvender boremaskiner, rundsave og hækkeklippere. Så hvis du selv er i gang, med at indrette et skur, garage, der lige skal hænges noget tungt op eller andre små opgaver, så er el drevet værktøj det nemmeste. Batterierne er som regel hurtigt ladet op. Værktøjet vejer heller ikke så meget, så hvis man skal anvende det mere ”end bare lige” så bliver armene ikke tunge og trætte. Derved er denne løsning også meget praktisk til kvinder.

Anvend el værktøj som erhvervsdrivende

Hvis du er erhvervsdrivende, og måske har nogle ansatte, kan det være en stor fordel at hver medarbejder har sit eget værktøj. Medarbejderne skal lære fra starten af at passe på det værktøj og eventuelt den bil de får. Men når hver enkelt, har hver sit værktøj, så ved de også hvad de har og hvad de skal bruge.

Uanset hvilken opgavetype der laves, bør værktøjet være rent og pænt, der skal være strøm på batterierne og generelt set skal det se ordentligt ud. Hvis værktøjet ser ordentligt og præsentabelt ud, giver det kunderne et bedre indtryk af den virksomhed I kommer fra. Det kan på længere sigt, være med tik at skaffe flere ordre i hus fra samme kunde.

Undgå støj og støv

Uanset hvilke håndværker jobs der skal udføres, bør der anvendes støv masker. Når man borer i gipsplader især, kan gipsstøv komme i lungerne, hvilket ikke er godt for helbredet.

Derfor bør der anvendes støvmasker hver eneste gang man udfører nogle opgaver, hvor der er støv involveret. Batteridrevet el værktøj, larmer ikke så meget som det værktøj der bruger ledninger. Dog kan lyden med tiden give høreskader.

Derfor bør der også anvendes hørebøffer som aflaster og reducere støj. For at få den fulde effekt af dette, bør sikkerhedsudstyret anvendes dagligt.