Skab god stil i hjemmet med møbler fra Hubsch

Møbler og boliginteriør er noget som ligger mange danskere på sinde, når der skal skabes hjemmelige omgivelser med stil. Her er det skandinaviske design mange gange et gennemgående tema i indretningen. Det lyse og og nordisk inspirerede look, med naturlige materialer og synet af godt håndværk er præcis hvad du kan forvente med møbler fra Hubsch. Herfra kommer der årligt to kollektioner og derfor hele tiden ny inspiration du kan bringe med hjem i din indretning. Der er her tale om høj kvalitet og møbler der emmer af tidløst design, der alligevel i den grad formår at gøre sig relevant for tidens bolig interiør trends. Du kan finde både sofaer, sideborde, stole, vitrineskabe og tilbehør til boligen fra Hubsch til både stuen, køkkenet, entreen eller soveværelset. 

Hubsch er til for at skabe glæde til omgivelserne 

Visionen fra Hubsch er at kreere møbler og indretning der velovervejet kan være en del af hjemmet og kan skabe glæde. Der er tale om former og materialer der skaber ro til omgivelserne, uden nogle skrappe farver, men alligevel noget der skiller sig ud. Der er mulighed for at udvælge de møbler som passer ind, i næsten enhver anden indretning og som giver mening i sammenhæng med omgivelser og som kan bringe et smil frem på læben, for dem der skal omgås det dagligt. Med en unik stil, der alligevel er tidløst, kan du med glæde have interiør og design fra Hubsch stående i mange år og kombinere det på kryds og tværs, med hvad end du ellers måtte have i hjemmet. 

Tilfør dansk design af kvalitet til dit hjem 

Skandinavist design gør sig ikke kun bemærket på udseendet, former og materialer. Der er en stor tradition for, at de skandinaviske møbler og indretning også er lokalt bygget og i et bæredygtigt design, der passer godt på den omkringliggende natur. Det er også hvad der gør sig gældende for danske Hubsch. Til trods for at den lille danske virksomhed for ganske kort tid siden startede med at producere møbler, så er det i dag et af de største skandinaviske brands indenfor boligdesign og møbelproduktion. Det er endda et anerkendt mærke der strækker sig gennem hele Europa. Her er bæredygtighed, funktionalitet og kvalitet nøgleordene for den store succes. Ved at købe dansk producerede møbler, er det med til at sætte et fornuftigt aftryk på omgivelserne, sammenlignet med produkter fra udlandet og velvidende om, at Hubsch kun anvender nøje overvejede materialer og tager hånd om miljøet, så kan du med god samvittighed hente det hjem, uden at skulle mangle noget. 

Understreg de nordiske toner i indretningen 

Med Hubsch kan du på flotteste og mest stilrene vis, understrege de nordiske aner i din indretning. Her er der tale om funktionelt design med blandt andet stilsikker opbevaring, pakket ind i godt håndværk og eksklusive materialer. Det er med til at skabe en stil der giver udtrykket af minimalisme og alligevel skabe en varme og en glæde, som du kan kigge på dagligt og give dig et smil på læben.