vielsesringe i guld

Sådan vælger du en perfekt vielsesring

herretidende

Jeres bryllup er nok en af de vigtigste dage i hele jeres liv. Og en af de absolut vigtigst beslutninger i som vordende ægtepar skal tage er selvfølgelig jeres vielsesringe. Og her skal man være meget omhyggelig med at vælge det rigtige design. For vielsesringe har ikke blot stor symbolsk værdi; i skal jo også bære dem resten af livet. Derfor får i her et par gode tips til at vælge vielsesringe med på vejen.

Det er altid godt at indsnævre valgmulighederne

Når i begynder at kigge jer om efter mulige bud på vielsesringe hos de forskellige guldsmede, så kan det på det kraftigste anbefales at i forsøger at pejle jer ind på jeres begges smag. der findes nemlig et stort udvalg af forskellige designs på markedet, der kan gøre det særdeles vanskeligt at beslutte sig. Selvom alle mennesker har forskellig smag, så vil det i ni ud af ti tilfælde være bedst hvis i vælger et simpelt design i guld. En klassisk vielsesring vil nemlig aldrig stikke for meget ud eller gå af mode. Hvis dette lyder fornuftigt for jer, så kan i helt sikkert finde det i har brug for hos rrj.dk – der netop er specialist i klassiske og gudesmukke vielsesringe.

Fastsæt et budget

Selvom vielsesringe blot udgør en lille del af de samlede bryllupsudgifter, så er det alligevel vigtigt at i udridser et nogenlunde stramt budget til at dække udgifterne til ringene. Selv hvis i ikke planlægger det helt ”fancy” bryllup, så skal i selvfølgelig ikke købe vielsesringe for mere end i har råd til. der er jo også et liv efter brylluppet.

Hav jeres livsstil i baghovedet

Inden i endeligt beslutter jer for jeres vielsesringe, så er det desuden også vigtigt at i overvejer jeres livsstil nøje. Det nytter jo ikke noget, at vælge en kantet vielsesring med en stor diamant, hvis du til dagligt arbejder med dine hænder. Du kan jo hurtigt komme til at beskadige ringen ved et uheld, hvis du ikke er særdeles påpasselig. Så er det trods alt bedre at holde sig til et rundt design uden de alt for store dikkedarer.

Vielsesringen skal passe på fingeren

Netop fordi de fleste af os meget sjældent vil tage vores vielsesringe af fingeren, så skal i sørge for at jeres ringe passer behageligt på jeres fingre. Det er derfor rigtigt vigtigt, at i vælger et godt tidspunkt til at tage mål til jeres vielsesringe. Dette betyder at i skal have så tæt på en normal kropstemperatur som overhovedet muligt. Lad derfor være med at tage til guldsmeden umiddelbart efter motion eller tidligt om morgenen. Vores kropstemperatur har det nemlig med at afvige på disse tidspunkter.

Husk at vedligeholde jeres vielsesringe ordentligt

Når i så endelig har fået jeres vielsesringe på fingrene, så er det afslutningsvist vigtigt at vedligeholde dem regelmæssigt. Uanset om der er tale om en ring med en sten eller en klassisk guldring, så skal du derfor sørge for at rense den i en mild sæbeopløsning ved at gnubbe med en blød tandbørste.