topmoderne badeværelse

Sådan finder du de helt rigtige badeværelsesfliser


Er du ved at bygge nyt og skal du finde ud af, hvilket gulv der skal lægges på badeværelset? Er du flyttet ind i et gammelt hus og trænger badeværelsesfliserne til at blive skiftet? Eller er gulvet i dit nuværende badeværelse grimt og slidt? Der kan være mange årsager til at få skiftet gulvet på badeværelset. Det kan være svært at beslutte sig for, hvordan det skal se ud. Der er et stort udvalg. Herunder finder du et overblik over det store udvalg, de har hos Bad & Fliser.

Inspiration til at vælge badeværelsesfliser

Hos Bad & Fliser finder du masser af inspiration til, hvilke muligheder der er for dit badeværelse. Du kan ved hjælp af denne inspiration blive klog på, hvilke trends der er for badeværelser i øjeblikket. Hvor store skal fliserne være? Hvilken farve fliser vil du kunne holde ud at se på i flere år? Og måske vigtigst af alt: Hvilken pris vil du betale for dit nye badeværelse? Du får ikke kun hjælp til valg af fliser. Du vil også blive vejledt i vvs-løsninger og valg af de andre nødvendige genstande til badeværelset.

Stort udvalg af fliser

I første omgang kan det være endnu mere uoverskueligt at vælge fliser, når du ser det store udvalg. Du kan vælge imellem flere forskellige natursten, Terracotta-fliser og mosaiksten. Men du bør se positivt på det. Når du har kigget flest mulige fliser igennem, har du den største sandsynlighed for at tage den rigtige beslutning.

fliser i farver

Stort udvalg af natursten

Hos Bad & Fliser er der både marmor, granit, skifer med mere. Disse forskellige natursten findes tilmed i flere forskellige udtryk. Det er altså ikke nok at beslutte sig for marmor. Du skal også finde ud af hvilket udtryk fliserne skal have. Hvilken farve skal de have? Hvor store skal de være? Du skal nok få hjælp til at finde de helt rigtige badeværelsesfliser.

natursten

Stort udvalg af mosaik

Det giver sig selv, at udvalget af mosaiksten er stort. Mosaik kan bestå af flere forskellige stentyper. Mosaik kan give et særligt udtryk. Du kender måske glasmosaik for dets skinnende udtryk. Det er et klassisk valg til badeværelset. Måske skal du have det i din brusekabine? Mosaik er også din mulighed for at lege med en masse forskellige farver. Slip dig løs. Kun fantasien sætter grænser for, hvilken farve der må pynte på dit badeværelse.

Tilbehør til badeværelset

Du bliver som nævnt ikke kun hjulpet til dit valg af badeværelsesfliser. Der er også mulighed for at vælge tilbehør til dit badeværelse. Det er for eksempel en god idé at tænke over, hvilket spejl der skal være på dit badeværelse. Skal der være et stort spejl over din håndvask eller kan du nøjes med et mindre makeupspejl? Det er også meget almindeligt at have en vasketøjskurv på badeværelset. Hvordan skal din se ud? Skal du have en flot håndklædeholder, en praktisk pedalspand eller en badevægt? Udover disse praktiske genstande, kan du også finde pyntegenstande. Det er eksempelvis muligt at finde flotte keramikskåle og krukker.