Sæberens på fliser

Rensning af fliser

Foråret nærmer sig hastigt, og det er tid til at få styr på de ting i haven, der er blevet mærket af vinteren. Ud over det grønne, der selvfølgelig skal tages hånd om, så trænger din terrasse eller indkørsel garanteret til en ordentlig omgang!

Rensning af fliser kan være et kedeligt og møjsommeligt arbejde, men det er noget, der bare skal gøres. Du kan gøre det til en mere komfortabel opgave ganske nemt – læs med her for at finde ud af hvordan.

Rensning af fliser: Godt at huske

Når du skal rense fliser udenfor, så husk altid at passe på din krop. Det gælder især knæ og ryg, der ofte kommer på hårdest arbejde. Hvis du har en hynde, du kan lægge under knæene, kan du skåne dem for det hårde og højst sandsynligt grove underlag, og gøre det lettere for dem at bære resten af din vægt. De er trods alt ikke vant til at holde sig i knælende stilling i længere tid af gangen. Dernæst skal du altid passe på din ryg. Husk at strække den ud fra tid til anden. Ideelt set skal du rejse dig en gang imellem, for at få blodet rundt i hele kroppen. Hvis du allerede har haft en skade i ryggen, skal du især være opmærksom på smerter. Hvor milde de end er, hvis de dukker op, så skal du holde en pause. Du kan eventuelt bare gå indenfor for at få noget at drikke – det er trods alt også vigtigt! Rensning af fliser kan være helt utrolig kedeligt og ensformigt. Hvis du har trådløse hovedtelefoner, så kan du få tiden til at gå hurtigere med en lydbog, en podcast eller noget god musik. Rensning af fliser bliver hurtigt noget, du gør, uden at tænke over det, så du kan lige så godt holde din hjerne beskæftiget med noget andet imens.

rensning af fliser

Hyr folk til rensning af fliser

Det behøver ikke være dig, der renser dine fliser. Hvis du har skader i knæ, ryg eller arme, der forhindrer dig i det, eller hvis du bare ikke har hverken tid, lys eller overskud, så kan du lige så godt hyre nogen! Fliserensning er en nem service at hyre, og du slipper for rigtig meget bøvl! Du kan hyre nogen til at komme, mens du er på arbejde, eller du kan hyre nogen, mens du er hjemme, hvis du har brug for at give konkrete vejledninger. Er vejret hedt, så kan du byde på noget at drikke og få en god snak med en fremmed, du eller ikke nødvendigvis ville krydse veje med! Du kan hyre en professionel til at rense fliser, eller du kan bede om hjælp hos en nabo eller en bekendt – alt efter omfanget af dine fliser, selvfølgelig! Du kan endda have nogen til at hjælpe dig, mens du ordner resten af haven. Så kan det hele være overstået på én gang, og du kan nyde en dejlig have hele foråret, indtil den trænger igen i midten af sommeren!