paintball

Paintball: en sjov dating aktivitet

herretidende

Det kan være svært altid at vide, hvad det er, man skal lave på en date. Det er trods alt begrænset, hvor mange gange man kan drikke en kop kaffe sammen – eller går en tur i nabolaget. 

Det handler om at komme på nogle sjove og spændende dating aktiviteter. Paintball at en af de ting som vi godt kan lave sammen på date. 

Læs mere her om, hvordan du kommer til at spille paintball på din date, og hvor det er, I skal tage hen for at spille paintball sammen. 

Hvorfor? 

Paintball er generelt en meget sjov aktivitet at lave sammen med andre. Det er noget, som man kan lave sammen med sine venner, til julefrokost med kollegaerne eller endda en hyggelig familiekomsammen. Og så er det også en rigtig sjov ting at lave sammen på date. 

På https://paintballparken.dk/ kan du læse om et sted, hvor du kan spille lidt paintball sammen med din date. Spørg eventuel ham eller hende, om vedkommende har prøvet at spille det før. Hvis de ikke har – og du heller ikke har spillet paintball før – så kan det være meget sjovt at lære det sammen for første gang. 

Med eller mod hinanden? 

Når man spiller paintball, kan man vælge enten at spille med eller mod hinanden. Begge dele kan være meget sjovt og får en masse gode grin frem.  

Hvis man spiller sammen med hinanden, prøver man kræfter af med at skulle være på samme team og være fælles om en bestemt handling. Det kan give nogle gode indblik i, hvordan det ville være for jer at arbejde sammen på andre områder af jeres liv.  

Når man er i et parforhold, er der rigtig mange områder af ens liv, hvor man er nødt til eller at stå i fællesskab med sin partner og kunne arbejde sammen. Hvis I ikke engang kan spille paintball på en god måde, så lover det ikke godt for de andre områder at jeres liv.  

Derfor er det netop en god ide at prøve at spille på samme team, hvis det er første dag, man har med hinanden. På den måde får du et godt indblik i hvordan en eventuel fremtidig mellem jer, ville komme til at se ud. 

Hvis derimod har kendt hinanden rigtig godt og i længere tid, så kan det være meget sjovt at spille mod hinanden. På den måde kommer der lidt spøgefuld konkurrence i jeres forhold os, hvilket kan sætte gang i jeres kemi og give jer en fælles ting at gå op i. 

Undersøg priserne de forskellige steder 

Paintball kan nogle steder i landet godt være lidt dyrt. Det handler dermed om lige at lave sine forhåndsundersøgelser for at sikre sig, at det sted man ender med at finde, hvor I skal spille paintball, ikke er et af de helt dyre.  

Du kan finde ud af priser og meget andet omkring de forskellige paintball steder i landet, ved at tage ind på deres forskellige hjemmesider på nettet og se dig lidt omkring. De eller ofte være meget gode med at reklamere for dem selv og være informativ på deres hjemmeside.