tyngdedyne

Køb en tyngdedyne, hvis du søger en god nattesøvn

Hvis ikke du syntes din nattesøvn er helt optimal, så kan du med fordel tage et kig på de populære tyngdedyner. En tyngdedyne er med til at berolige dit nervesystem. Det gør at du hurtigere finder ro når du lægger dig i sengen og gør at du hurtigere falder i søvn. Ved at stimulere balancesansen kommer du hurtigere i det der kaldes REM søvn. Det er lige præcis i REM søvnen, din hjerne har mulighed for at restituere. Scandinavianrest.dk har et større udvalg af tyngdedyner og der findes helt sikkert også en tyngdedyne der passer til dig. Køb din tyngdedyne i dag og oplev alle de gode fordele der følger med ved at shoppe hos Scandinavian Rest. Her får du blandt andet gratis fragt, god kvalitet og en fremragende service. 

Op til 40 % af danskerne lider under søvnmangel  

Det vurderes at op imod 40 % af danskerne lider af søvnmangel eller søvnproblemer. Her er det effektivt at anvende en tyngdedyne. Det er dog ikke kun personer med søvnbesvær der kan have gavn af en tyngdedyne. Foruden at den har en positiv indvirkning på ADHS, stress og angst, så vil alle andre, uden problemer også få gavn af den effektive tyngdedyne. Ved at berolige dit nervesystem fra den store krammer som en tyngdedyne bidrager med, så vil du opnå en bedre søvn. Det sænker reaktionen i dit nervesystem og giver dig mere overskud og energi i hverdagen.  

Søvn er vigtig for din generelle sundhed  

Formålet med søvn er at give din krop hvile og mest af alt give din hjerne mulighed for at restituere. Tænk over alt den energi du forbruger i løbet af dagen, ja faktisk hver dag. Når du sover, så er det her at kroppen har mulighed for at restituere ovenpå dagen strabadser og samle energi sammen til den efterfølgende dag. Alle er nok klar over, at for lidt eller en meget urolig søvn hurtigt fører til at være betydeligt mindre oplagt til at udføre dagens opgaver, samtidig med at humøret aldrig er helt i top ovenpå en dårlig nat. Manglende søvn kan over tid have betydning for dit immunsystem og generelle sundhed. Når du sover med en tyngdedyne, afhjælper du den manglende energi og manglende restituering. Du vil opleve en større koncentrationsevne og endnu mere energi, end hvis du blot anvendte en almindelig let dyne.   

Find den helt rette model til dig  

Det er vigtigt, at du vælger den helt rette dyne fra start, hvis du gerne vil opleve alle de positive egenskaber det kan medføre. Her er vægten helt essentiel. Derfor er det også vægten der er relevant, når du skal finde frem til den rette dyne. Hvis tyngdedynen er for let, så vil du ikke opnå det rette tryk mod din krop og dermed heller ikke den rette effekt. Hvis dynen er for tung, så vil det hurtigt blive lidt ubehageligt at lægge sig til ro. Faktisk kan en for tung dyne have en modsat negativ effekt, ved at give mere uro. En tyngdedyne bør have en vægt på 10-15 % af din egen kropsvægt for at virke optimalt.