https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/

Indret huset med møbler af kvalitet – Det kan du også sagtens interessere dig for som mand nu.

Som mand bliver man ofte, enden direkte eller indirekte, fortalt, at man ikke bør bekymre sig om indretning. Det bør man i stedet overlade til kvinderne og så ellers træde til, når der indimellem er brug for at få skruet en skrue i væggen. Det behøver dog på ingen måde at være tilfældet. Ligesom kvinder sagtens kan blive handy(wo)men, kan mænd også sagtens interessere sig for møbler og indretning nu. Der er trodsalt intet mærkeligt i at interessere sig for, hvordan det hjem, man skal bruge et overtal at døgnets timer i, ser ud på indersiden.

Gennemsku kvalitet

Det har særligt de valgte møbler en stor indflydelse på. Selv hvis du er den førnævnte stereotype handyman uden den store forstand på indretning, kan dine evner i allerhøjeste grad være til hjælp i den sammenhæng. Det handler nemlig om at udse sig møbler i god kvalitet, der ikke bare kan pynte i hjemmet, men også kan gøre det i mange år fremover. Brug derfor gerne dine evner til at gennemskue byggekvalitet til at finde dig de bedste stole eller den mest langtidsholdbare reol.

Ikke mindst når det kommer til spisebordet, der vil blive slidt på op til flere gange dagligt, er det dog vigtigt, at du kan gennemskue ordentlig kvalitet. Det kan handle om træets sammensætning, tegn på slid eller bordets materiale. Et spisebord valnød vil for eksempel altid være mere langtidsholdbart end et i lyst bøgetræ. For det første er et spisebord valnød bare lavet af et hårdere materiale end mange andre borde, hvilket gør det sværere at ridse.

https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/

Fordele og ulemper ved møbler af valnød

Derudover er et spisebord valnød dog også noget mørkere end mange andre spiseborde. Det er godt, hvis man gerne vil have en mørk, maskulin og retro-agtig stemning i hjemmet. Derudover er det dog også langt det bedste til at skjule de ridser eller andre skader, bordet pådrager sig. Finder du et rigtig rustikt spisebord valnød, kan det sågar se ud som om, at fremtidige skader på bordet bare er en del af designet. Dermed ikke sagt, at alle bør gå efter et spisebord valnød. For det første er det ikke sikkert at farven eller stilen på sådan et bord i det hele taget passer ind i jeres hjem. Derudover betyder det hårde træ også, at et spisebord valnød er væsentligt sværere et løfte på end et spisebord i et andet materiale i en tilsvarende størrelse. Særligt hvis du bor i lejlighed på en af de højere etager, kan et spisebord valnød derfor også være et enormt besværligt valg af møbel.

Generelt kan det dog sagtens betale sig at købe møbler af god kvalitet til hjemmet. Her har vi brugt et spisebord valnød som eksempel, men meget af det samme gør sig gældende med alle andre møbler af god kvalitet. De skal være bygget rigtigt og være af det rigtige materiale, selvom det også kan have enkelte udfordringer. Kan du gennemskue den slags, er du allerede godt på vej til et velindrettet hjem.