sækkevogne

Her finder du en god sækkevogn


En sækkevogn er et slags transportmiddel, som man bruger til at flytte tunge genstande rundt med. Transportmidlet er et uvurderligt redskab på arbejdspladser, hvor man konstant skal flytte på tunge ting fra A til B. Som lagermedarbejder er det næsten umuligt at forestille sig, at man skal kunne udføre sit arbejde ordentligt og til rette tid, uden at det rigtige grej i en sækkevogn.

Det er ikke blot på arbejdspladser, en sækkevogn med fordel kan bruges, det gælder også på hjemmefronten. Hvis man er et engageret havemenneske, så er det f.eks. også godt at have en sækkevogn ved hånden. Nedenfor kan du læse mere om fordelene ved at erhverve sig en sækkevogn samt lidt om egenskaberne hos de forskellige typer af sækkevogne.

Ønsker du at se et professionelt udvalg af forskellige sækkevogne, kan du også trykke videre på linket her: https://www.inventarland.dk/transport-og-loft/saekkevogne/.

Det store udvalg af sækkevognen

Der findes som sagt mange typer af sækkevogne, og for nogle kræver det den helt rigtige sækkevogn i forhold til den type opgave, man står overfor. En trappesækkevogn har f.eks. den fantastiske egenskab at den – sjovt nok – kan flytte vare og ting op og ned ad de mest kringlede trapper. Man kan både få trappesækkevognen som en manuel eller elektrisk udgave, men den elektriske er helt klart det sikreste og mest effektive valg.

Hvis det lyder lidt for fancy med en elektrisk sækkevogn, så kan man selvfølgelig også stadig ty til den klassiske stålsækkevogn. Stålvognen er den mest udbredte type sækkevogn, men har den udfordring, at den kun kan løfte op til 200 kg. Derfor kan det være en god ting at tænke godt efter, hvad man kommer til at bruge transportmidlet til. Hvis man skal løfte rigtig tunge ting på et lager, kan en stålvogn muligvis ikke holde sig i længden. En aluminiumsvogn kan derfor være et bedre valg til lige netop disse typer arbejdsopgaver. 

sækkevogn

Spar tid med en sækkevogn

En af de helt store fordele ved en sækkevogn er, at man sparer betydeligt med tid, især i forhold til hvis man skulle fragte det hele uden hjælpemidler. En vogn mindsker belastningen af godset man ønsker at flytte, hvilket gør det lettere at fragte flere tunge varer rundt på kortere tid.

Afhængigt af hvilken type af vogn du køber, jo mere tid vil du også opleve at kunne spare. En elektrisk vogn er blandt andet hurtigere end en aluminiumsvogn, og en aluminiumsvogn er hurtigere end en stålvogn.

Skån ryggen med en sækkevogn

Til sidst er en sækkevogn et utroligt værdifuldt transportmiddel, når det drejer sig om ens egen sundhed. At løfte tunge ting kan have en utrolig usund effekt på kroppen grundet den store belastning, især ryggen oplever. Det er en af de helt store årsager til, at man blandt andet bliver nødsaget til at gå noget før på pension, fordi man simpelthen har slidt sin krop op på en meget usund måde. Med en sækkevogn skåner man altså ryggen i længden, og på den måde kan man have et langt og sundt arbejdsliv.