Ordning

Er du firmaejer? Sørg for en god frokostordning

herretidende

Hvorfor er det så essentielt at give sine arbejdere en god frokost? Det snakker vi lidt mere om her, samt hvordan det er, at du kan sørge for at få en rigtig god frokostordning. Læs med her hvis du er virksomhedsejer og gerne vil det bedste for dine arbejdere – og for din virksomhed. 

Sunde arbejdere præsterer bedre  

Vi ved selv, hvordan vi præsterer, når den ernæring vi har fået i løbet af dagen ikke har bestået af meget mere end fastfood og andre usunde ting. Præcis sådan står der også til med dine arbejdere.  

Dine arbejdere kan ikke præstere ordentligt medmindre de har fået noget ordentligt føde den dag. Og for at man skal have en god ernæring, så handler det også om, at der er gode muligheder for det – som for eksempel gennem en god og sund frokostordning. 

Når du som chef sørger for, at der er en god og sund frokostordning på dit firma, som dine arbejdere kan benytte sig af, så åbner du samtidig også muligheden op for, at de ikke kan få mindst et sundt måltid den dag. Det er ikke sikkert, at de ville have fået det uden dig og denne frokostordning. 

Og når de har fået en god og sund frokost, så er det også mere klar til at kunne præstere bagefter på arbejdet. Og det er kun godt for dig, dit firma og din bundlinje. 

Find en frokostordning igennem anmeldelser  

Hvis du ikke har prøvet før at hyre en frokostordning til dit firma, så kan det godt være lidt svært at vide, hvor det er, man skal starte henne. Hvordan finder man lige frem til en rigtig god frokostordning? 

Du kan blandt andet bruge anmeldelser til at finde frem til nogle gode frokostordninger. Gennem dem kan du både finde ud af, hvilke former for frokostordninger der er rigtig gode, og hvilke der er mindre gode. På den måde danner du et ret godt overblik over, hvilke firmaer, der udlover frokostordninger til hyre, som du skal kigge nærmere på. 

Et uforpligtende opkald  

Du skylder ikke nogen noget bare fordi at du ringer dem op og høre nærmere ad omkring deres firma. 

Det kan være en rigtig god ide lige at tage kontakt til det firma, som du overvejer at få din frokostordning igennem. Hør dem mad om de har kapacitet til at kunne tage din virksomhed ind, og hvordan jeres frokostordning eventuelt ville skulle forløbe. 

Snak både om priser, betaling, overskydende mad og alt det andet. På den måde er du godt forberedt, hvis du skal hyre dette firma til at klare din frokostordning.  

Hvis du ikke bryder dig om det, som et bestemt firma fortæller dig, så kan du altid gå videre til et andet firma. Som sagt skylder du dem ikke noget ved blot at ringe dem op og høre ad eller ved at stille dem nogle spørgsmål. Du har ikke skrevet under på noget og er dermed ikke forpligtet til at benytte deres service, blot fordi du hører nærmere om deres ordninger.