stilrene ure

Eksklusive ure fra Grand Seiko

herretidende

Grand Seiko er et eksklusivt japansk urbrand, som er lanceret i 1960. Grand Seiko har specialiseret sig i mekaniske urværker med høj præcision. Deres vision har helt fra start været drevet af præcision, holdbarhed og skønhed – helt klare kerneværdier for deres ure. En af deres hemmeligheder er blandt andet, at de formår at producere alle komponenter in-house. De skaber unikke ure under tre kollektioner: Heritage, Sport og Elegance – hvor du her kan finde et ur til enhver smag, både større dykker modeller samt helt klassiske og tidsløse ure. 

Et automatisk ur med høj præcision og lang gangreserve!

Blandt Grand Seikos ure finder vi de unikke Spring Drive modeller. Disse er skabt i ønsket om et automatisk ur, som man kan tage af fredag aften og på igen mandag morgen, uden at det går i stå. Dette kræver en gangreserve på 72 timer. I 2006 lykkedes det for Grand Seiko at producere en urserie 6S67 med en mekanisk calibre og den ønskede gangreserve på 72 timer. 

Grand Seiko Snowflake?

Et af de meget eftertragtede Grand Seiko ure er det såkaldte Snowflake ur. Snowflake er en Spring Drive model med 72 timers gangreserve. Kasse og lænke er i titanium, hvilket gør uret let og lækkert – hele 30% lettere end hvis det var i stål. Dette gør det yderst behageligt at have på. Det har en helt unik hvid skive, som skal opleves i virkeligheden! 

kvalitets ur

Mon dit næste ur skal være fra Grand Seiko?

Grand Seiko er til dig, som ønsker at eksklusivt ur, som har høj præcision og et unikt stykke arbejde bag sig. Bonell’s Smykker & Ure i Fields er i skrivende stund de eneste forhandlere på Sjælland, og blandt de tre der findes i hele Danmark. Bonell’s har et bredt udvalg, samt unikke modeller på lager.