weight gainer

Byg muskler med weight gainer

herretidende

Hvis kroppen skal vokse, så har den brug for energi og proteiner. Særligt hvis du træner for at få større muskler, er det vigtigt, at kroppen får de rette byggesten. Kroppen vil nemlig ikke have ressourcer til at nære musklerne, hvis du ikke får nok igennem din kost. Det kan dog være svært at få tid til at foodpreppe og spise enorme mængder mad. En let måde at opnå dine træningsresultater kan derfor være med en weight gainer.

Hvad er en weight gainer?

Kort og godt får du med weightgainer et produkt, der indeholder henholdsvis proteiner og kulhydrater. Det er en kombination, der gør det muligt at opnå større muskelmasse – særligt hvis du over en periode bulker for at blive større. Oftest er det i pulverform, som du selv kan blande op med vand eller mælk, så det er let at have med på farten.

Dine muskler har brug for proteiner, hvis de skal vokse. Proteiner er nemlig musklernes byggesten, og du kan få dem gennem kosten i form af eksempelvis kød og bønner. Mange supplerer deres kost med proteinpulver, hvis de vægttræner, for at sikre at musklerne får den rette mængde til at gro.

mand der gerne vil tage på

Et smart tilskud til den travle mand

Weight gainer er oplagt til dig, der har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til at have store portioner ris og kylling med under armen. Det kan også være, at du har svært ved at spise så meget, som din krop behøver, før den giver afkast af de hårde timer i træningscenteret.

Fordi en øgning af muskelmasse kræver ekstra energi og proteiner, kan mængderne af mad, du skal spise, være overvældende. Hvis du går træt i store portioner, er en weight gainer en let måde at få suppleret med ekstra protein og energi i hverdagen, uden du skal andet end at ryste pulveret ud i væske.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af weight gainers på markedet, der har forskellige fordele og ulemper. Det er mest hensigtsmæssigt, at du vælger en weight gainer, der indeholder både de hurtige og langsomme kalorier. På den måde får din krop både et hurtigt boost såvel som en god og stabil tilførsel af energi. Derudover skal produktet ligeledes indeholde protein.

Det er en god ide at supplere med ekstra energi og de nødvendige proteiner lige efter træning. På den måde giver du nemlig din krop de optimale forhold for restitution og genopbygning af musklerne.

Husk også træningen

Det siger sig selv, at det er unødvendigt at supplere med et tilskud til øgning af muskelmasse, hvis du ikke aktivt træner dem. Fordi en weight gainer indeholder kulhydrater, er det ikke hensigtsmæssigt at drikke, medmindre du ønsker en vægtøgning. Forbrænder du ikke kulhydraterne, vil du nemlig tage på i vægt i form af fedt og ikke muskelmasse.

Derfor er tilskuddet også mest brugbart under en periode, hvor du bevidst går efter at tage på både i muskelmasse, men også en smule i fedt. Din krop vil have lettere ved at tage muskelmasse på, hvis den har en lidt højere fedtprocent.