kvinde bruger solcreme

Bliv klar til sommer og sol

Glæder du dig også helt vildt til sommer og sol? Eller er det måske kun dine børn? Uanset hvad elsker de fleste af jer i hjemmet nok en dejlig varm sommer dag med masser af sol i haven og på terrassen. Her er der nemlig både tid til afslapning på en solvogn, leg i haven, et glas vin på terrassen og fælles lækker grillmad til aftensmad udenfor. Selvom mange dansker elsker sol, er der nogle forbehold, som er gode at tage. Læs med her, hvordan du bliver klar til sommerens varme sol.

Køb en bæredygtig og solid parasolfod

Solen kan være dejlig og farlig på samme tid. Det skyldes dens UV-stråler, som rammer huden, og kan i værste tilfælde danne hudkræft. Man kan ligeledes også blive forbrændt af at være i solen i for lang tid. Grundet dette er den rette beskyttelse mod solen ekstrem vigtig. Dette gør også, at mange har en parasol stående på deres terrasse eller have. Danmark byder dog på en del blæst i sommermånederne. Det er dermed ekstra vigtigt, at parasollen står stabilt. Det kan gøres ved at købe en parasolfod fra https://mybaser.dk/. Her får du både et bæredygtigt, flytbart og vejrbestandigt produkt, der kan skabe skygge. Foden er blandt andet lavet af restmaterialer fra andre produkter, som dermed gør foden mere bæredygtig. Derudover kan man indenfor fem år få reservedele til ens parasol, hvis den går i stykker. Dermed er du også med til at minimere overforbrug. Parasolfoden har to sandsække sat fast på foden, så den kan holde til vind og blæst. Sækkene kan dog også bruges til at ligge op ad, hvis parasollen eksempelvis befinder sig i havens bløde græs. Så kan du læse en god bog i skyggen, mens du nyder den danske varme og den friske sommerluft.

parasol på strand

Husk solcremen og pas på solens stråler mod din hud

En anden måde at beskytte sin hud på fra solens stråler, er ved at bruge solcreme. Dette har de fleste nok hørt som barn, og du siger det nok også titusinder gange til dine egne små banditter. Selvom mange synes, solcremen er ubehagelig og fedtet, så er den særdeles essentiel for at passe på dig selv i sommertiden.

Solcreme går nemlig ind og tager det værste samt farligste af UV-strålerne. Man kan derfor se på det som et skjold i en krig. Solcremen gør ligeledes også dine chancer for at blive rød og forbrændt mindre. Derved kan du nemmere opholde dig i solen gennem hele sommeren og få en brun glød i stedet for den røde krebsefarve. Begge beskyttelsesmuligheder fra ovenstående er essentielle at have liggende, før sommeren kommer listende. De kan ligeledes også kombineres, så du let kan gå fra parasollens skygge til solens stråler uden at tage skade. Dette gør både din og ungernes tid udenfor nemmere og mere praktisk. I kan eksempelvis gøre det til en vane i sommerferie, at man skal tage solcreme på, før man spiser morgenmad – og igen til frokost. Så er I alle beskyttet hele dagen.